READING

H&M Autumn/Winter ’13 Wishlist

H&M Autumn/Winter ’13 Wishlist

|| SHIRT || SKIRT || HAT || PANTS || BLAZER || TOP || DRESS || BAG || 
Oh how I love the new collection from H&M!  I must say, H&M is doing great because every season I like the collection more and more! And of course, I can’t wait for H&M pour Isabel Marant. But for now there are still some items I would like to add to my wardrobe, even though I already bought a lot of items from H&M. You can see my wishlist above here. Wanna know what I already bought? You can check it out HERE
Oh wat vindt ik de nieuwe collectie van H&M geweldig! Ik moet zeggen dat H&M het steeds beter doet naar mijn mening wat collectie betreft, want ze worden steeds leuker en leuker. En natuurlijk kan ik al helemaal niet wachten tot de H&M pour Isabel Marant collectie.Voor nu zijn er een aantal items die ik graag aan mijn garderobe zou willen toevoegen, ook al heb ik al een heleboel H&M aankopen gedaan laatst. Hierboven zie je mijn H&M wishlist. Wil je weten wat ik al gekocht heb afgelopen week? Je kunt het HIER allemaal bekijken. 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Kimberly

  27 augustus

  Dat rokje blijf ik leuk vinden!

 2. Martina

  27 augustus

  mooie items heb je uitgekozen! vooral het rokje vind ik erg leuk!

 3. Alexandra

  27 augustus

  Leuke items!

  Xx Alex

 4. Alies

  27 augustus

  Dat aztec rokje is mijn favoriet! En zo’n hoed wil ik ook nog wel hebben 🙂
  x fashialies

 5. Eline

  27 augustus

  Hele mooie items, dat shirt met ‘chic’ is echt grappig!

 6. Die blazer is echt ontzettend mooi!

 7. Leuke dingen heb je op je wishlist staan! Ik kan ook niet wachten tot de collectie met Isabel Marant uitkomt!

  xx Riëlle

 8. wat een leuke wishlist! vooral dat shirtje met CHIC, het rokje en het jasje vind ik geweldig

 9. Die blazer is zo ontzettend mooi! Die staat ook hoog op mijn wishlist! Het witte shirt met Franse tekst heb ik al, en is echt leuk en heel makkelijk te combineren:)

 10. Dat ziet er leuk uit! Dat shirtje, tasje en rokje 🙂 Mooie wishlist!

 11. Kelly

  27 augustus

  Mooie wishlist!

 12. mooie wishlist. ik ga voor het rokje! x

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *