New in || Zara scarf

Whoops! It’s been a while, almost a week, that I post for the last time. I’ve been so busy with school besides my internship, that I didn’t really got time to make a post. From this weekend I will be back and a good blogger;). For now I want to show you my new scarf from Zara. A really warm one, I can tell you that. It was love at first sight and now that it’s getting colder it’s really the perfect scarf with amazing prints. What do you think? Do you have a warm scarf for the cold days already? 
Whoops! Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst gepost heb, namelijk vorig weekend. Ik ben zo ontzettend druk met een herkansing voor school, naast mijn stage, dat ik niet echt de tijd en daarna nog de puf had om een blog te maken/schrijven. Maar ik kan je wel vertellen dat ik vanaf dit weekend weer wat meer zal posten, beginnend met vandaag. Ik wil jullie namelijk graag mijn nieuwe en vooral warme sjaal van Zara laten zien. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik moest hem gewoon hebben. Nu het ook kouder begint te worden is het ook de perfecte sjaal, want ik kan je vertellen dat die naast de leuke prints ontzettend warm is. Wat vinden jullie van de sjaal? Hebben jullie al sjaals ingeslagen voor de koude dagen? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wauw wat een prachtige sjaal!

 2. Martina

  1 november

  mooie sjaal!!

 3. Wat een heerlijke en mooie sjaal! XO

 4. Sara

  1 november

  Ooh wat een super leuke sjaal!

 5. nice look 😉

  i invite to me too

  http://www.live-style20.blogspot.com

 6. Die sjaal is zo mooi! Ik wil ‘m ook!

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM
  PS: Don’t forget to enter my GIVEAWAY in order to win a pair of jeans from The Sting of your own choice!

 7. Jennifer

  1 november

  Hij is superleuk!

  Liefs, Jennifer

  Winactie: Win een healthyfood-pakket!

 8. Oh hij is echt perfect, ik heb hem voor mijn verjaardag gevraagd maar kan er eigenlijk niet meer op wachten nu ik hem zo zie! <3

 9. Wauw, wat een toffe sjaal zeg! Heel veel succes met school! 🙂 xo

 10. Superleuke sjaal! Very on trend, met die print 😉

 11. Oh hij is heel mooi!!

 12. Fijne shawl! Ik moet toch maar weer eens langs Zara.

 13. Woow! Super gave shawl!Hele mooie foto!

 14. Hele mooie shawl! Ziet er fijn uit!

  xx Riëlle

 15. Zaha

  5 november

  Wow I love this scarf! I’m sooo getting myself one!

  Lace and Lipstick Style

 16. […] dan is het wel de sjaal. Het liefst een oversized sjaal zoals deze grijze op de foto of een met ruitjes. Kan je geen goede oversized sjaal vinden dan kan je natuurlijk ook deken kopen bij Ikea of Zara- […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers