READING

Outfit || Lazy Sunday with OnePiece

Outfit || Lazy Sunday with OnePiece

What better way to end the weekend with a lazy Sunday on the couch. I love Sundays especially now that I don’t have to do so much schoolwork anymore. How my Sundays looks like now? Sleep late, having a delicious breakfast, watching some television, series or movies and all that in my favorite homesuit, my OnePiece. Perfect for lazy Sundays during the colder Autumn- and Winterdays. How does your perfect Sunday looks like? 
Hoe kun je het weekend beter eindigen dan met een heerlijk luie zondag op de bank. Ik hou echt van zondagen, vooral nu ik niet zoveel meer voor school hoef te doen op deze dag. Hoe mijn zondag er nu uitziet? Eerst uitslapen, dan een heerlijk ontbijt en een beetje televisie, series of films kijken. Dat natuurlijk wel allemaal in mijn favoriete huispak, namelijk mijn OnePiece. Perfect voor luie en voor koude herfst- en winterdagen. Hoe ziet jullie perfect zondag eruit? 

Onesie from OnePiece

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat een fijn pak zeg 🙂

  xx Riëlle

 2. Martina

  12 november

  dit ding lijkt me heeeerlijk!

 3. Oooh ja dit is de perfecte zondag 🙂
  Liefs

 4. Zo lekker lijken me die!

  http://www.style-chameleon.com

  PANDORA BRACELET GIVEAWAY!!!

 5. Kelly

  12 november

  Lijkt me een fijn pak!

 6. Ooo heerlijk, ik kan ook echt genieten van een zondag lui op de bank met een kopje thee, in mijn onesie en met een lekker filmpje of een serie op! Lekker lui doen! haha Die onesie van jou ziet er ook super leuk uit!!
  Liefs, Paula

 7. Sara

  12 november

  Onesies zijn echt de perfecte kledingstukken voor een lazy sunday!

 8. Heerlijk! XO

 9. Ziet er echt heerlijk uit!

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

 10. robin

  12 november

  ik heb geen onesie 🙁 ik wil er een haha. deze is leuk!

 11. Wat een heerlijk pak lijkt me dat haha 😀
  Wil ik ooook!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 12. Wat een heerlijk pak,lijkt me super fijn zitten!

 13. wat een leuke onecie!

 14. OOOOH WAUw, ik ben zo jaloers nu he, een onepiece wil ik echt al een jaar maar ik vind ze een beetje duur ahah.
  Maar wel echt super leuk!!

 15. […] vindt ik het soms heerlijk om mijzelf in lekker zittende kleding te hijsen. Wat ik dan draag? Mijn OnePiece of deze trui en joggingsbroek van One Piece, die nu trouwens in de uitverkoop […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers