READING

New in || Christmas presents

New in || Christmas presents

The happiest days of the year are behind us. I hope you al had a wonderful time with family and friends? I had two amazing days with family, two Christmasdiners and three presents. One of these three presents is this beautiful rosegold Michael Kors watch I got from my lovely boyfriend. The watch that was on my wishlist for a long time. What is the best present you got this year with Christmas? The outfit I wore on the first day of Christmas… Tomorrow on the blog;-). 
De gezelligste dagen van het jaar zijn weer voorbij. Ik hoop dat jullie allemaal leuke dagen met familie en vrienden gehad hebben. Ik heb twee gezellige dagen met familie gehad, twee kerstdiners en drie leuke cadeaus. Een van deze cadeaus is deze rosegoude horloge van Michael Kors die ik van mijn lieve vriendje gehad heb en al een tijd op mijn verlanglijstje stond. Wat hebben jullie allemaal voor kerst gehad? De outfit die ik op de eerste dag van Kerst droeg? Houd de blog morgen goed in de gaten;-).

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wauw wat een geweldig cadeau!

 2. wauw wat een prachtig cadeau echt een heel gaaf horloge! liefs, x

 3. Sara

  27 december

  Wat een gaaf cadeau!

 4. Kimberley

  27 december

  Prachtige horloge!

 5. Gioia

  27 december

  Wat een pracht exemplaar!
  xo

  http://www.Cwithoutshoes.blogspot.com

 6. jewelyz

  30 december

  Wat een mooi horloge!

 7. […] uit elkaar te vallen. Parfum, dat is altijd leuk om te krijgen. Een zilver horloge, want ik heb al een rosé goud exemplaar van Michael Kors en bij sommige outfits past nou eenmaal een zilver exemplaar beter;). En zo kon ik uiteindelijk […]

 8. […] weekendje Maastricht, een Michael Kors horloge, mijn Isabel Marant bobby sneakers… waaah ik kan niet […]

 9. can you tell where can i buy it ! please.

 10. Very nice blog . Don’t be into trends. Don’t make fashion own you, but you decide what you are, what you want to express by the way you dress and the way to live. Buy latest fashion cloths here.

 11. The Ghost of Christmas Present is a character in one of the best-known works of the.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers