Outfit || Like a Yeti

|| Vest and bag from Modemusthaves.com || Scarf (Similair HERE) and jeans from Zara || Sneakers from Nike via OTTO || Sunglasses from Ray-Ban ||
Afgelopen donderdag mocht ik voor de opening alvast een kijkje nemen in de pop-up store van Modemusthaves. Ik ging met een tas vol kleding naar huis. Ik had zoveel leuke dingen gescoord. Daarnaast was ik ook best trots op mezelf omdat ik echt een klein zwart tasje nodig had (mijn lievelings zwarte tasje is twee weken kapot gegaan) dus daar kon ik vinkje achter zetten en het grijze fluffy/yeti vest stond ook al heel lang op mijn wishlist. Goede aankopen dus! Zo goed dat ik ze eigenlijk wel elke dag zou willen dragen en gebruiken. Afgelopen zondag had ik dan eindelijk tijd om een outfit op de foto te zetten en je raad het vast al… Ik was nog nooit zo snel klaar met een outfit uitzoeken. Ik was helemaal klaar voor een fijne zondag en… ready to shoot!

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Haha toffe outfitnaam!

 2. nice look !! ; ]
  xoxo

  new post

  http://www.live-style20.blogspot.com

 3. Dat vest is echt super tof 🙂 ik vind je sjaal ook erg mooi!

 4. Martina

  26 februari

  mooie foto’s! je sjaal is ook erg mooi!

 5. Dat vest is zooo gaaf, die had ik ook sowieso meegenomen daar! X

  laceandpearlsbyroos.com

 6. Lana.

  26 februari

  Leuke outfit, je hebt de sneakers leuk gecombineerd!

 7. Wauw, hele mooie sjaal! En leuke outfit 🙂
  http://www.demivandeliefvoort.blogspot.nl

 8. Leuke outfit!! Je vest is echt geweldig!

  ♥ Saskia

 9. Leuke outfit! Mooi je sneakers!

  xx RIélle

 10. Sara

  26 februari

  Leuke outfit en foto’s! (:

 11. Wat een leuke outfit met je mooie schoenen! Vind je schoenen erg leuk 🙂

  XH

 12. Bertine

  27 februari

  dat is echt een leuk tasje, goede koop!

 13. Sharon

  28 februari

  Super toffe outfit! je vest is heel tof!!

 14. Je jas is echt wel een beetje perfect!! X

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers