READING

Fitness Friday || HKMX by Hunkemöller Workout met ...

Fitness Friday || HKMX by Hunkemöller Workout met Sylvie Meis

Sinds een paar maanden ben ik weer actief bezig met sporten en ik vind het opeens veel leuker. Ik heb veel meer zin om te bewegen en naar de sportschool te gaan. Misschien komt dit doordat ik veel binnen en achter mijn bureau zit, maar een mooi lichaam voor de zomer is natuurlijk ook een fijne bijkomstigheid. Een derde reden is misschien ook wel de leuke sportcollecties die merken en winkels tegenwoordig verkopen *denkt aan al die geweldige sportschoenen van Nike*.

Ook bij de Hunkemöller kan je shoppen voor sportkleding. Een tijdje geleden kreeg ik het persbericht met beelden van de nieuwe sportcollectie in mijn mailbox. Maar dat was niet alles. Er stond ook een link in het bericht naar een video op YouTube. Een workout video. Net als Victoria’s Secret heeft Hunkemöller nu ook workout video’s met Sylvie Meis. Met deze video’s hoef je dus niet meer per se naar de sportschool voor apparaten, maar je kan gewoon thuis aan de slag gaan. En om eerlijk te zijn dat bevalt me ook wel. Door weer en wind naar de sportschool fietsen is nou niet altijd fijn. Daarnaast zie je meteen welke oefeningen waar goed voor zijn, hoe lang je dit moet doen en hoe je de oefening moet uitvoeren. Je hebt dus eigenlijk een personal trainer in huis. Perfect als je het mij vraagt! Ik ga maar meteen aan de slag… en jij?

Bekijk de video’s hieronder.Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Svenja

  11 april

  Wat een handige/fijne filmpjes!

 2. Oh ik ben heel benieuwd naar deze sportcollectie, de foto ziet er al super uit! Die work out video’s ga ik zeker bekijken, ik doe nu ook een oefeningenreeks van 45 minuten als ik niet ben gaan joggen door tijdsgebrek of regen. Deze oefeningen kan ik gerust nog laat op de avond doen 🙂

  X Sara

 3. Handige workouts! Moet ik even onthouden

 4. grappig ik heb het gisteren lopen doen alleen ze doen de workouts niet af maken dus moest mijn telefoon hele tijd op pauze zetten haha! liefs x

 5. Oeh, super handig dit soort video’s! Waren trouwens de outfit foto’s goed? 🙂 xo

 6. […]  Sport jij het liefste thuis? Bekijk dan deze handige workout video’s met Sylvie Meis.  […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers