Outfit || Walking on Pastels

|| Sweater, shirt and denim jacket from H&M || White jeans from Zara || All Stars from Converse || Bag bought in Spain || Sunglasses from Ray-Ban || Watch from Michael Kors || Bracelet from Josh || 
Eigenlijk wil ik niet meer schrijven over het fijne lente weer, jullie kunnen immers zelf ook ervaren. Ik wordt er alleen zo blij van. Dus bij deze: wat was het heeeerlijk weer afgelopen weekend he?;) Zaterdag heb ik de hele middag in de zon gelegen in de tuin, maar zondag heb ik met mijn vriendje de scooter gepakt en hebben we heerlijk rondgereden. Jurkjes en rokjes heb ik dus vermeden om gênante momenten met het opstappen te voorkomen. Trouwens voor deze koukleum is 19 graden nog veel te koud en met mijn melkflessen verblijd ik niemand, eerder verblinden. Het werd dus een witte broek en om het casual te houden droeg ik een van mijn lievelings truien en mijn nieuwe, vrolijke, lente-achtige All stars. It’s was happy Sunday!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Hele leuke outfit! X

 2. een hele leuke outfit! ik vind je mint kleurige schoenen prachtig!

 3. Sara

  1 april

  Oooh, die mintgroene allstars zijn tof zeg!

 4. Echt heerlijk weer gehad de laatste dagen! Je mintgroene all stars vind ik echt te gek!

  Liefs, Jessica

 5. Leuke outfit, je all stars vind ik echt heeel leuk!
  Liefs, José.

 6. Wat een lieve kleurtjes en die All Stars, I love it!
  xx

 7. Ik hou niet zo van pastelkleding maar jij hebt het echt supermooi gecombineerd!

 8. Wat een leuke outfit !

 9. echt leuke kleuren bij elkaar!

 10. Prachtige outfit! Lichte kleuren staan je heel mooi.
  Ik herken de plek op de foto hihi. Mijn oma woont
  daar achter 😛

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 11. Leuke outfit, ik vind jou tas erg leuk en mooi gecombineerd.

 12. Leuke outfit, je schoenen zijn supertof!

  ♥ Saskia

 13. mooi! ik vind je tas geweldig!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers