READING

New In || Nike Force Sky High

New In || Nike Force Sky High

|| Nike sneakers from Otto.nl || 

Hebben jullie mijn nieuwe schoenen al gezien? Als je mij op Instagram volgt heb je mijn nieuwe aanwinsten waarschijnlijk al voorbij zien komen. Vandaag wil ik ze graag aan iedereen laten zien, want zijn ze niet geweldig? Deze Nike Force Sky High van de nieuwe collectie moest ik meteen aan mijn collectie schoenen toevoegen toen ik ze op OTTO zag staan. Zilver met oranje is een perfecte combinatie en vooral ook een opvallende match. Wat kan er nu nog perfecter zijn? Nou… deze sneaker heeft een sleehak en die is met mijn 1.59m erg welkom. Nog een leuk weetje. De sleehak kan je er ook uithalen. Zo kan je ze ook als platte sneakers gaan. Handig he?

Wat vinden jullie van de(ze) Nike Force Sky High?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Todayslife

  21 augustus

  wauw stoere schoenen!

 2. Marloes

  21 augustus

  Ze zijn heel tof zeg!

 3. Oh wat zijn ze gaaf!!!

 4. Kikki

  21 augustus

  Ze zijn heel gaaf!

 5. Deze zijn echt supermooi! Ik ben benieuwd hoe je ze gaat stylen

  X Sara

 6. Nadia

  23 augustus

  Nog nooit gehoord dat je de sleehak eruit kunt halen, wat cool zeg!

 7. Toffe schoenen!!

 8. […] herken je de sneakers nog van deze post? Afgelopen zomer bestelde ik deze opvallende sneakers bij OTTO. Ik was meteen verliefd. Ze lopen […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers