Parijs dag I

Vandaag precies een week geleden ontvluchte ik de dagelijkse sleur van werk en afstuderen. Samen met mijn vriendje ging ik vorige week vroeg in de ochtend met de auto richting Parijs waar we drie dagen gingen genieten van de mooie stad en het heerlijk weer dat was voorspeld. En genieten dat hebben we gedaan hoor!! Parijs was voor ons geen nieuwe stad, voor mij was het zelfs al de vijfde keer dat ik er naartoe ging. Het blijft een leuke en vooral mooie stad, zelfs na zoveel keer er te zij geweest. Daarom gingen we ook niet echt ‘de toerist uithangen’. We hebben gewoon heerlijk door de stad gelopen (waar we natuurlijks veel moois en ook de toeristische plekken tegenkwamen), heerlijk gegeten, van terras naar terras, geshopt en ondertussen genoten van het mooi weer. Voor mij was het even lekker om te genieten van het niet zo veel (hoeven te) doen. Na dit uitstapje kan ik er dus weer vol tegenaan voor mijn afstuderen. Maar nog even terug naar Parijs. Dit zijn een aantal foto’s van de eerste dag in Parijs, precies een week geleden, en de outfit die ik droeg. Ik wil weer terug naar vorige week!!!
Wat ik droeg? 
– Hoed van Brandy & Melville
– Zonnebril van Ray-Ban
– Shirt en witte jeans van H&M
– Sneakers van Nike
– Tas van Zara
– Horloge van Michael Kors

 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. De hoed is echt geweldig! Brandy & Melville vind ik ook zo’n leuk merk 🙂

 2. Leuke outfit heb je aan! En mooie foto’s x

 3. Denise

  7 oktober

  Je ziet er mooi uit!

 4. Wauw wat een mooie foto’s! Hoewel ik zelf twee weken geleden nog in Parijs was, wil ik er nu weer heen haha!

 5. Id love to visit Paris, love your stripes
  Lauren
  livinginaboxx

 6. […] oktober was ik in Parijs, een van mijn favoriete steden. Deze romantische stad blijft mij elke keer weer verbazen. Ik kan zo genieten van die kleine, […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers