READING

10 dingen die je nog niet wist over de Victoria...

10 dingen die je nog niet wist over de Victoria’s Secret-Show 2014

Victoria's Secret-show final 2012

Over twee-en-een-half week is het zover! In het Earls Court Exhibition Centre in Londen zal de leukste en grootste fashion show ter wereld plaatsvinden, namelijk de Victoria’s Secret Fashion Show. 

Net als de voorgaande jaren zal het ook dit jaar weer een spektakel worden. Naast de locatie van de show, voor het eerst op Britse bodem, en de bekende modellen die ook dit jaar weer meelopen, zijn er misschien nog een aantal dingen die jij nog niet wist over de Victoria’s Secret-Show van 2014. Women’s Wear Daily nam een kijkje in het hoofdkantoor van Victoria’s Secret en wist een aantal nieuwe weetjes op een rijtje te zetten waardoor ik mij nog meer verheug op de show. Lees je even mee?

1. Er zijn dit jaar meer outfits dan ooit

Er zullen in totaal 79 looks te zien zijn, tien meer dan tijdens de show van vorig jaar.

2. Dat betekent meer modellen

Vorige jaar hadden 40 modellen de eer om de show te lopen. Dit jaar zijn dit maar liefst 47, waarvan 5 Nederlands zijn: Doutzen Kroes, Bregje Heinen, Maud Welzen, Romee Strijd en Imaan Hammam.

3. Er zijn 2  Fantasy Bra’s

Aan Adriana Lima en Alessandra Ambrosio de eer om deze twee beha’s, bezet met 16000 edelstenen en een prijskaartje van 2 miljoen dollar per stuk, te dragen.

4. De dresscode van dit jaar is….

Alle gasten worden verwacht in black tie. De show is namelijk geïnspireerd op het in 1966 georganiseerde Black and White Ball.

 5. De show is opgedeeld in zes stijlen

Namelijk Gilded Angels, Exotic Traveler, Dream Girl, Fairy Tale, University of Pink en Angel Ball.

6. Lily Donaldson draagt hét pronkstuk van de Victoria’s Secret-show

Er zijn in totaal 29 outfits die worden versierd met Swarovski-kristallen, maar die van Lily Donaldson heeft de meeste steentjes en is dan ook het zwaarst. De vleugels bevatten 150.000 steentjes en weegt in totaal 20 kilo.

7. Serkan Cura is het brein achter de looks

De in Antwerpen afgestudeerde couturier Serkan Cura is voor de tweede keer op rij het brein achter de looks. Cura: ‘In mijn coutureshows kan ik veel doen, maar er zijn regels waar ik me aan moet houden. Hier vraag ik gewoon “Kunnen we dit maken?” en dan is het antwoord “Tuurlijk, wat wil je doen?”.’

8. De laatste show van Alessandra Ambrosio en Adria Lima. 

Er gaan geruchten dat deze twee Angels binnenkort hun vleugels aan de wilgen gaan hangen.

9. De castings zijn super streng

Dit geldt voor zowel de nieuwelingen als de Angels. Lily Donaldson laat weten: ‘Alle meiden zijn net atleten, het is vrij bizar. Ik eet ook echt gezonder in de aanloop naar de show. Je zou haast willen dat-ie twee keer per jaar is, zodat je er altijd naar streeft om zo fit mogelijk te zijn.’

10. Iedereen is zenuwachtig

Ook de veteranen van de Victoria’s Secret-show zijn iedere keer weer bloedje nerveus.

TIP: de show zal op 9 december 2014 in Amerika op televisie te zien zijn. 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. […] 10 dingen die je nog niet wist over de Victoria’s Secret-Show 2014 […]

  2. […] 10 dingen die je nog niet wist over de Victoria’s Secret-Show 2014 […]

  3. […] was gisteren in de ban van Victoria’s Secret. Dit alles had te maken met de befaamde Victoria’s Secret Fashion Show die voor het eerst in de Britse […]

  4. […] van een Victoria’s Secret spektakel. Afgelopen november vond het jaarlijkse spektakel The Victoria’s Secret Fasion Show plaatst in Londen, maar het lingeriemerk komt een nieuw spektakel: The Victoria’s Secret […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers