READING

6 tips voor een onvergetelijke New Year’s Ev...

6 tips voor een onvergetelijke New Year’s Eve feestje

 NYE inspiraties2

 De week van Kerst is dan wel achter de rug, maar de feestjes gaan gewoon door. Het nieuw jaar staat weer voor de deur te wachten. Een feestdag/-avond waarbij we terug kijken naar de voorgaande twaalf maanden, maar vooral ook naar wat komen gaat, de wensen en voornemens. Dat vraagt natuurlijk wel om een goed feestje!

Dit jaar vier ik het, net als vorig jaar, met een grote groep vrienden bij iemand thuis. Zelf hoef ik dus weinig te regelen en te organiseren, ook al zou ik het totaal niet erg vinden om dat te doen. Ben jij (of samen met een vriend of vriendin) dit jaar wel degene die het feestje organiseert? Dan heb ik een aantal handige last-minute tips voor een onvergetelijke New Year’s Eve feestje.

Lees de 6 tips hieronder.

1. Begin niet te vroeg

Begin het feestje rond een uurtje of 9 ’s avonds. Op deze manier zorg je ervoor dat het feestje vol aan de gang is wanneer de klok 12 uur slaat. Begin je eerder dan is de kans groot dat mensen voordat het nieuwe jaar is ingegaan al zijn ingekakt, moe zijn of het na 12 uur niet lang meer volhouden. Dat is natuurlijk hartstikke zonde en ongezellig!

NYE inspiraties6

2. Zorg voor feestelijke decoraties

Natuurlijk zorgen de mensen met wie je bent voor de gezelligheid, maar om er een feestelijke sfeertje in te brengen kan je gebruik maken van decoraties. Wat dacht je van lichtjes, ballonnen en slingers, maar denk ook aan rietjes, decoraties voor op de tafels of hoedjes.

NYE inspiraties

3. Vind de perfecte champagne

Wanneer je aan Oud & Nieuw denkt, dan denk je waarschijnlijk meteen aan champagne. Het vinden van de perfecte champagne is dus erg belangrijk. Vergis je niet bij het uitzoeken, want er zijn een hoop verschillende champagnes.

Weten welke Champagne het beste bij jouw feestje past? Op internet vond ik een handige champagne guide. Trouwens, je hoeft natuurlijk niet alleen champagne te drinken wanneer de klok 12 uur slaat. Laat je gasten champagne cocktails drinken en/of zelf maken. Hier vind je een aantal recepten.

NYE inspiraties3

4. Creëer een bar (cart)

Creëer een plek waar alle drankjes en hapjes staan, zodat de gasten weten waar ze moeten zijn voor een nieuw drankje of hapje. Hierdoor hoef jij ook niet de hele avond heen en weer te rennen om de glazen van de gasten te vullen. Daarnaast kan je van de bar ook een gezellig en fotogeniek plekje maken;).

NYE inspiraties1

5. Creëer een photobooth

Jouw New Year’s Eve feestje moet natuurlijk een onvergetelijke worden. En hoe kan dat beter dan met een photobooth waarmee je alles vastlegt. Natuurlijk hoef je niet een echte photobooth te huren, het kan veel makkelijker. Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon waar je hele mooie foto’s mee kan maken. Koop of bestel New Year’s Eve props zoals degene op de onderstaande foto en ik kan je verzekeren, binnen no-time heb je ontzettend veel leuke foto’s van de avond.

NYE inspiraties4

6. The Countdown

Bedenk van te voren hoe jij graag wilt aftellen met je gasten. Hang je een grote klok op of ga je met champagne in je hand voor de televisie staan en aftellen met een digitale klok die wordt uitgezonden. Daarnaast vergt het ook enige organisatie. Zorg dat iedereen champagne heeft, roep hen bij elkaar en aftellen maar. 5, 4, 3, 2, 1…. HAPPY NEW YEAR!!!

NYE inspiraties5

 Hoe ga jij dit jaar New Year’s Eve vieren? 

Beeld: The Glitter Guide | Polkadot Design | Pottery Barn Kids | Pottery Barn | Forrent |Etsy | Chic Coastel Living |

 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Ah, goeie tips! 😀 Zal zeker goed van pas komen de komende dagen 😉

  http://www.theavantguardian.com

 2. Manon

  29 december

  Leuke tips om te lezen!

 3. Maaike

  29 december

  Die photobooth items zijn wel een goed idee!

  • Laura
   Laura

   31 december

   Ja leuk he! Ik wil ze ook meenemen naar het feestje waar ik morgen zelf ben.

 4. Cherel

  29 december

  Leuke tips! Ik zie al helemaal een tof feestje voor me 🙂

  • Laura
   Laura

   31 december

   Haha goedzo! Dan zijn het goede tips;)

 5. Engelina

  29 december

  Leuke tips ! Ook ik hoef niks te organiseren maar altijd leuk om te lezen.

  • Laura
   Laura

   31 december

   Oh lekker! Ik ook niet dit jaar;)

 6. Dascha

  29 december

  Super leuke tips 😀

  xoxo
  Dascha

 7. Wendy

  30 december

  Super leuke tips!!! Die props van 2015 weet jij waar je zoiets kan kopen? Ik wil dat! Hahah <3

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

  • Laura
   Laura

   31 december

   Haha leuk he! Je kunt ze op inderdaad bestellen, maar dat zal nu wel te laat zijn. Verder kan je ze ook zelf maken. Je hebt templates online die je kan uitprinten en knippen;)

 8. […] 6 tips voor een onvergetelijke New Year’s Eve feestje […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers