READING

Blogging resolutions: mijn voornemens voor TNGIT i...

Blogging resolutions: mijn voornemens voor TNGIT in 2015

 sugarpaper_2

Het is de laatste dag van het jaar. We gaan bijna het nieuwe jaar in en dat betekent vaak ook nieuwe voornemens. Ik denk dat we ze (bijna) allemaal wel hebben. Mijn persoonlijke voornemens zijn niet heel veel anders dan die van vorig jaar (oeps…), maar welke voornemens heb je eigenlijk als blogger? 

Aan het eind van het jaar is het altijd goed om even stil te staan bij wat je het afgelopen jaar allemaal ondernomen hebt. Wat ging goed, wat ging minder goed, waar had je meer tijd in kunnen steken, heb je kansen gemist of welke heb je juist (goed) aangegrepen. Dit kan zowel op persoonlijk vlak, als op zakelijke gebied en in mijn geval mijn blog. Omdat ik afgelopen december begonnen ben met deze nieuwe website, The New Girl In Town 2.0 (TNGIT), heb ik de afgelopen maanden al veel nagedacht over wat ik precies wil bereiken en verbeteren. Hieruit kwamen de onderstaande vijf ‘blogging resolutions’ uit. Lees je mee?

1. Een (bloggers) event organiseren

Het lijkt mij ontzettend leuk om de TNGIT uit te bereiden met een (offline) event. Hierbij moet je niet meteen denken aan een groot event zoals I love Beauty van Miss Lipgloss, maar laten we vooral klein beginnen. Het kan een evenement zijn voor bloggers, maar misschien ook voor niet bloggende girls. Ik heb al een aantal ideeën en kan niet wachten om hier het aankomende jaar iets mee te doen.

2. Meer outfit posts plaatsen. 

Gisteren kon je op TNGIT mijn favoriete outfits van 2014 bekijken. In dat artikel vertelde ik jullie hier al over dit voornemen. Toen ik in december deze nieuwe versie van TNGIT lanceerde was het de bedoeling dat ik in ieder geval één keer in de week mijn outfit zou plaatsen. Tot op de dag van vandaag is dit nog niet gelukt. Hier wil ik dan ook graag verandering in brengen aangezien dit ook graag gelezen en bekeken wordt, toch?

3. Weer meer zelfgemaakt beeld plaatsen. 

Op mijn vorige website plaatste ik eigenlijk alleen maar zelfgemaakt beeld, dit kwam ook door het sooort artikelen die ik toen plaatste. Op de nieuwe TNGIT plaats ik nu ook meer artikelen met bijvoorbeeld tips. Hier heb ik niet per se zelfgemaakt beeld voor nodig, wat ik in het begin dan ook erg fijn vond. Er is namelijk zoveel mooi beeld te vinden op Internet, vooral Pinterest. Toch wil ik wel weer meer zelfgemaakt beeld gaan plaatsen en dit afwisselen met beeld van anderen.

4. Een internationale fashion week bezoeken. 

Dit is een voornemen die het afgelopen jaar ook al op mijn lijstje stond. Helaas niet kunnen afvinken. Ik hoop dan ook dat het dit jaar wel gaat lukken nu ik afgestudeerd ben en als ‘freelancer’ werk. Natuurlijk is New York Fashion Week wel echt een droom, maar Parijs, Berlijn, Milaan of Londen lijken mij ook geweldig.

5. Iets nieuws uitproberen en/of leren. 

Eigenlijk zou je elk jaar iets nieuws moet uitproberen en/of leren. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Een vreemde taal zou ik zelf heel graag willen leren, maar op het gebied van mijn blog zijn er ook nog een hoop dingen die ik kan uitproberen of leren. Een event organiseren is er al één, maar ook video’s zou ik willen uitproberen.

Heb jij al (blog) voornemens voor 2015? 

HAPPY NEW YEAR!!

Beeld: The Paper Chronicels


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Dagmar

  31 december

  Aah wat een prachtige voornemens en ik hoop van harte dat deze allemaal uit zullen komen voor je in het nieuwe jaar. Veel geluk, warmte en liefde toegewenst! Tot in het nieuwe jaar!

  • Laura
   Laura

   6 januari

   Ik hoop het ook! Jij ook heel fijn 2015;)

 2. Manon

  31 december

  Hele mooie voornemens, ik hoop dat alles uit mag komen!

  • Laura
   Laura

   6 januari

   Daar gaan we hard voor werken:)

 3. Fleur

  31 december

  Oh wauw, wat een mooie voornemens! Ik wil in 2015 ook meer outfit posts online zetten, maar ook bijvoorbeeld beter plannen en niet de artikelen een avond van te voren tikken. Fijne jaarwisseling!

  • Laura
   Laura

   6 januari

   Dat beter plannen lukt mij gelukkig wel, alleen die outfit foto’s…

 4. Dascha

  31 december

  Zo’n event lijkt me wel super leuk! Leuke voornemens!

  I wish you the best wishes for 2015!

  xoxo
  Dascha

  • Laura
   Laura

   6 januari

   Ik hoop het, lijkt me erg leuk om te organiseren;)

 5. Sophie

  1 januari

  Oh ik hoop dat je volgend jaar veel van je lijstje af kan strepen!

 6. Goede voornemens heb je bedacht!

 7. Anouk

  2 januari

  Wat een mooie blog voornemens heb je! Internationale fashion week bijwonen lijkt me ook echt geweldig 🙂 Ik hoop dat ’t je allemaal gaat lukken! xo

  • Laura
   Laura

   6 januari

   Dankje Anouk, zou heel leuk zijn;)

 8. […] Blogging resolutions: mijn voornemens voor TNGIT in 2015 […]

 9. […] Blogging resolutions: mijn voornemens voor TNGIT in 2015 […]

 10. Farah

  5 januari

  Leuke voornemens! Zou leuk zijn als je inderdaad je blog ook kan uitbreiden naar offline dingen. Daar wil ik dit jaar ook mee beginnen door granola te gaan verkopen! Hopelijk komt dat er van komend jaar ;).

  • Laura
   Laura

   6 januari

   Wat een leuk voornemen Farah! Heel veel succes, hoop dat jou voornemen ook gaat lukken:)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers