READING

Graduation gift: Isabel Marant Bobby sneakers

Graduation gift: Isabel Marant Bobby sneakers

Isabel marant bobby sneakers The New Girl In Town4

Eind november kwam na maanden lang afstuderen een einde aan de verschrikking die ‘scriptie’ heet. Ik kan nu eindelijk zeggen dat ik ben afgestudeerd en dat moest natuurlijk gevierd worden! Van familie en vrienden werd ik dan ook verwend met heel veel lekkere relax producten waarmee ik lekker tot rust kon komen. Maar het allerleukste cadeau heb ik zondag zelf opgehaald bij de Bijenkorf in Amsterdam, namelijk de Isabel Marant Bobby sneakers. 

Al een hele lange tijd staan Isabel Marant sneakers op mijn wishlist. Vanaf het moment dat alle it-girls en fashionbloggers wegliepen met de Bekett wedge sneakers, ben ik verliefd op de schoenen van dit merk. Helaas zijn de schoenen van Isabel Marant niet echt een koopje, maar meer een investering te noemen. Vooral wanneer je student bent. Er ging dan ook wat tijd overeen, tot het moment afgelopen zondag. In het kort: de Bekett wedge sneakers verdwenen langzaam uit mijn gedachten en daarvoor terug kwamen de Bobby sneakers. Deze Isabel Marant sneakers bleven, in tegenstelling tot het Bekett model, wel in mijn gedachten. Ik maakte dan ook een afspraak met mezelf: ‘als ik ben afgestudeerd, dan mag ik de Bobby sneakers als afstudeercadeau kopen’. En zodoende stond ik dus afgelopen zondag in de Bijenkorf en nam ik deze beauty’s mee naar huis. Uiteindelijk niet van mijn eigen gespaarde centjes trouwens, maar als afstudeercadeau (en voor Kerst) van mijn lieve vriendje.

Isabel marant bobby sneakers The New Girl In Town Isabel marant bobby sneakers The New Girl In Town2 Isabel marant bobby sneakers The New Girl In Town3 Isabel marant bobby sneakers The New Girl In Town1

Wat vinden jullie van deze sneakers van Isabel Marant? De Bobby’s (aan mijn voeten) en ik  zijn heel benieuwd. 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wow lucky you! Ze zijn echt super leuk en passen volgens mij o-ve-ral bij.

  • Laura
   Laura

   11 december

   Yes lucky me! Ben er zo blij mee. En ze passen idd overal bij, zowel in de zomer als de winter:)

 2. Manon

  10 december

  Ik vind ze erg gaaf!

 3. Dagmar

  10 december

  Aaah liefde voor je prachtige schoenen, wat een geweldige sneakers! Veel plezier ervan <3

 4. Mandy

  10 december

  Zelf draag ik haast nooit sneakers, maar deze vind ik toch wel erg mooi! Lief van je vriendje dat je ze gekregen hebt!

  • Laura
   Laura

   11 december

   Thanks! Ik heb ook een heel lief vriendje:)

 5. Rachel

  10 december

  wauw heel gaaf zeg erg leuk!

 6. Maureen

  10 december

  Wauw, ze zijn heel mooi! Wat een leuk cadeau

  • Laura
   Laura

   11 december

   Zeker een leuk cadeau! Ben er heel blij mee.

 7. Alexandra

  10 december

  Ohh wauw, hele toffe schoenen! Ik heb mezelf dit jaar met een Michael Kors tas verwend voor het slagen 🙂

  xx Alex

  • Laura
   Laura

   11 december

   Thanks! Na zo hard werken mag je jezelf ook wel verwennen met een mooi cadeau. Een Michael Kors tas wil ik ook nog graag;)

 8. Linda

  10 december

  Ik vind ze erg pretty, heerlijk voor de winter!

  • Laura
   Laura

   11 december

   Ik ook haha! Ze zijn zowel perfect voor de winter als voor de zomer:)

 9. Vanessa

  10 december

  they are beautiful!

  TheVogueWord
  TheVogueWord

 10. Cherel

  10 december

  Aah ik vind ze zo mooi! Super lief dat je ze van je vriendje hebt gekregen. Heel veel plezier ermee!

  • Laura
   Laura

   11 december

   Dankjewel! Ik denk dat dat wel goed komt;)

 11. Fleur

  10 december

  Gefeliciteerd met het afstuderen! De Bobby’s zijn geweldig!

 12. Joyce

  12 december

  AHHHH hoe vet…ze zijn prachtig!!!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  • Laura
   Laura

   15 december

   Ja mooi he!? Ik ben er ook heel blij mee:)

 13. […] ging ik naar de Bijenkorf in Amsterdam om deze sneakers uiteindelijk mee naar huis te nemen, de Isabel Marant Bobby sneakers. Maar hoe kan je de bobby sneakers deze winter het beste […]

 14. Suze

  14 december

  WAUW! Ik vind ze echt ontzettend gaaf, ik ben jaloers 🙁

  • Laura
   Laura

   15 december

   Hihi sorry!! Ik ben er ook super blij mee:)

 15. Gina

  16 december

  Wauw gaaf! Ik wil ook Isabel Marant sneakers, haha <3

  x

  • Laura
   Laura

   17 december

   Haha ik wilde ze ook al een hele tijd!:)

 16. […] ik droeg naar mijn diploma-uitreiking snel op de foto zet. Want dit was ook de eerste outfit met mijn Isabel Marant bobby sneakers. […]

 17. […] je wel een stukje hoger loopt. Deze sneakers bevatten namelijk een sleehak, net als mijn nieuwe Isabel Marant sneakers. Toch wel fijn voor iemand van 1.59m. Daarnaast vind ik de opvallende kleur, zilver met oranje […]

 18. […] Letterlijk cadeautjes onder de kerstboom liggen er niet, misschien moet ik dat maar eens gaan voorstellen, maar ik krijg wel altijd van mijn ouders een cadeautje. Daarnaast geven mijn vriend en ik elkaar ook altijd een cadeau voor Kerst. Dit jaar heb ik dit cadeau als iets eerder gekregen. Het was namelijk ook mijn afstudeercadeau. […]

 19. Hi blogger, i’ve been reading your page for some time and I really like coming back here.
  I can see that you probably don’t make money on your site.
  I know one awesome method of earning money, I think you will like it.
  Search google for: dracko’s tricks

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers