Mijn 10 favoriete outfits van 2014

Favoriete-outfits-2014-12

Nog maar één dag en dan is het alweer Oudejaarsdag. Wat is het jaar ontzettend snel voorbij gevlogen, gelukkig met veel mooie momenten. Morgen kijk ik op mijn The New Girl In Town terug op 2014. Vandaag ook een soort terugblik, alleen dan met de outfits die ik jullie afgelopen jaar liet zien. 

In dit artikel heb ik namelijk mijn 10 favoriete outfits van het afgelopen jaar op een rijtje gezet. Hierbij moet ik wel zeggen dat het eigenlijk gaat om outfits van januari tot en met september. Na september heb ik weinig tijd gehad om foto’s van mijn outfits te maken vanwege het afstuderen en de nieuwe website die begin deze maand live is gegaan. In het eerste artikel over The New Girl In Town 2.0 beschreef ik ook dat mijn outfits minder zouden worden (minimaal één keer in de week), maar ook dit heb ik het afgelopen maand niet gehaald. Een goed voornemen voor 2015 lijkt mij zo;). Maar nog even terug naar de outfits van 2014, want die waren er dus wel tot en met september. Mijn favorieten zijn voornamelijk lente- en zomeroutfits, mijn favoriete seizoenen. Maar ik ben heel benieuwd welke outfit jij het leukste vond… Hier kun je alle outfits bekijken. 

Bekijk mijn 10 favorieten hieronder.

1. Orange is the new black 

Favoriete-outfits-2014-11

2. The birthday look

Favoriete-outfits-2014-2

3. Pink flowers in Bodrum

Favoriete-outfits-2014-9

4. Yellow ochre skirt

Favoriete-outfits-2014-5

5. Paris day I

Favoriete-outfits-2014-19

6. The black gilet

Favoriete-outfits-2014-1

7. Ibiza style blazer

Favoriete-outfits-2014-6

8. The baby blue blazer

Favoriete-outfits-2014-15

9. Like a yeti

Favoriete-outfits-2014-13

10. Walking on pastels

Favoriete-outfits-2014-7


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Je hebt een leuke stijl! De lichtblauwe blazer outfit is nog steeds favoriet bij mij!

  • Laura
   Laura

   31 december

   Dankjewel Marloes! Blijft ook nog steeds een van mijn favoriete blazers:)

 2. Liliane

  30 december

  Ha, ik kan niet kiezen, ziten leuke tussen!
  De kleur van het rokje in je ochre skirt outfit is trouwens fabulous 😀

  • Laura
   Laura

   31 december

   Ja mooi he! Ik ben er ook nog steeds heel blij dat ik die toen gekocht heb, ondanks dat het geen alledaagse kleur is.

 3. Amélie

  30 december

  Outfit 9 is voor mij een echte topper! Het zou zo in mijn kast kunnen hangen! Xx

 4. Bettie

  30 december

  Mooie kledingstijl heb je! Nummer 7; Ibiza style vind ik de leukste

 5. Svenja

  30 december

  Stuk voor stuk prachtige outfits <3

 6. […] Mijn 10 favoriete outfits van 2014 […]

 7. Allemaal hele leuke outfits, chick! Vooral nummer twee vanwege de trui 😉 Ik vind je nieuwe blog trouwens heel leuk geworden!

  En Laura, ik wil je graag bedanken voor alle lieve reacties die je in 2014 op mijn blog hebt achtergelaten. Het betekent echt heel veel voor me en ik hoop je in 2015 dan ook weer terug te zien!

  Een heel gelukkig 2015!

  Love,

  Rowan

  Fashion, Beauty, Food & Lifestyle blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  • Laura
   Laura

   6 januari

   Graag gedaan Rowan, je artikelen zijn ook altijd leuk om te lezen. Happy New Year!!

 8. Shanti

  31 december

  Wat een leuke outfits allemaal 🙂 Ik denk dat de eerste mijn favoriet is, maar kiezen is lastig!

  • Laura
   Laura

   6 januari

   Dankje Shanti, dat is ook mijn favoriet;)

 9. Birte

  31 december

  Grote fan van de eerste drie looks … Sorry, daartussen kan ik écht niet kiezen :-). Alvast een héél gelukkig nieuwjaar!

  • Laura
   Laura

   6 januari

   Haha geeft niet! Leuk om te horen. Happy New Year:)

 10. Joy.

  2 januari

  Je outfit met het gele rokje is echt leuke! Lekker zomers!
  X

  Joy. | justlikesushi.com |

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers