Welkom op The New Girl In Town 2.0

The New Girl In Town is weer online. Welkom op de nieuwe website

Welkom op de nieuwe The New Girl In Town, de online life kit voor girls en jonge vrouwen. Hier vind je tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, studeren en werken, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion en beauty samengesteld door mij, Laura Boogers. 

Hoe het allemaal begon? Op een dag in maart 2011 begon ik het blog The New Girl In Town. Een plek waar ik al mijn inspiraties, outfits en ideeën op het gebied van mode kwijt kon. Wat in eerste instantie bedoeld was als mijn eigen fashion dagboek, groeide al snel uit tot een persoonlijke fashion blog waar ik niet alleen mijzelf, vrienden en familie mee inspireerde, maar ook meiden van over de hele wereld. Hierdoor heb ik ontzettend veel leuke dingen mogen doen, veel meegemaakt en nieuwe mensen ontmoet. Het leverde mij zelfs een stageplek op in München in 2012 en vorige jaar een stage bij een PR-bureau.

Het is nu alweer drie en een half jaar geleden dat ik begon met mijn blog en in die jaren is er veel veranderd op het gebied van blogs. Er zijn ontzettend veel blogs bijgekomen en je moet echt iets ‘nieuws’ en ‘anders’ doen wil je opvallen. Daarnaast ben ik ook persoonlijk veranderd. Ik ben ontzettend veel ervaringen rijker, volwassener geworden en heb nu mijn hbo-diploma Redactie & Mediaproductie in de pocket. Ik snakte dan ook al een tijd naar iets nieuws, iets anders. Niet meer dagelijks mijn outfits showen en laten zien wat ik nu weer had gekocht. Nee, ik wilde meer diepgang, jullie informeren. Begrijp me niet verkeerd. Ik vind het heerlijk om al die outfits van bloggers te bekijken en vind er vaak ook veel inspiraties, maar mij ging het een beetje tegenstaan om mezelf heel vaak op de foto te moeten laten zetten zodat ik minimaal drie keer per week een outfit op mijn blog kon plaatsen. En een heel bijzondere en andere stijl heb ik niet vergeleken met die duizenden andere bloggers. Ik vond (met de nadruk op vond) het ontzettend leuk om zo’n persoonlijk fashion blog te hebben, maar een nieuwe hoofdstuk is eindelijk aangebroken. En precies dit nieuwe hoofdstuk gaf mij de inspiratie voor The New Girl In Town 2.0.

Wat is The New Girl In Town 2.0?

In het leven van 15 tot en met 30-jarige girls vinden er veel verandering plaats. Je gaat studeren, op zoek naar werk of een baan, de wereld verkennen met reizen of op jezelf wonen of samenwonen. Vaak genoeg ben je ‘the new girl in town’. Voor hen is mijn nieuwe website. The New Girl In Town is namelijk dé online life kit voor girls en jonge vrouwen. Hier kunnen zij terecht voor tips & tricks of inspiraties op het gebied van interieur, reizen, studeren en werken, maar ook meer te weten komen over de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en trends op het gebied van fashion & beauty. En voor degene die toch nog mijn outfits willen blijven zien, ik zal wekelijks (één keer in de week) blijven doen.

Nogmaals welkom op de nieuwe The New Girl In Town, de online life kit voor girls, en heel veel leesplezier!

“Because everyday is a new beginning”


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. […] Welkom op The New Girl In Town 2.0 […]

 2. Iris Luteijn

  1 december

  Hele gave site Lau! Mag je trots op zijn.

 3. Edwin

  2 december

  laura.! Mooie site en succes gewenst! Groet Edwin.

 4. […] te maken vanwege het afstuderen en de nieuwe website die begin deze maand live is gegaan. In het eerste artikel over The New Girl In Town 2.0 beschreef ik ook dat mijn outfits minder zouden worden (minimaal één keer in de week), maar ook […]

 5. […] en in mijn geval mijn blog. Omdat ik afgelopen december begonnen ben met deze nieuwe website, The New Girl In Town 2.0 (TNGIT), heb ik de afgelopen maanden al veel nagedacht over wat ik precies wil bereiken en verbeteren. […]

 6. […] december van 2014 begon ik met The New Girl In Town 2.0, minder outfits en mijn shoppings en meer diepgang en informatieve artikelen. Een keuze waar ik nog […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers