READING

Fashion week tip: uitspraak van designernamen

Fashion week tip: uitspraak van designernamen

 uitspraak designers

De Fashion Week in Amsterdam is voorbij, maar in Stockholm en Parijs (Haute Couture) wordt er op dit moment nog geshowd. Het is echter nog lang niet voorbij, integendeel. In februari barst de fashion madness echt los met New York-, London, Milan- en Paris Fashion Week.

Met deze belangrijke modeweken in aantocht is het wel handig om van te voren te weten hoe je nu echt al die moeilijke designernamen uitspreekt. Een must voor als je één van deze modeweken bezoekt, maar ook voor de thuisblijvers. Je wilt natuurlijk niet voor schut staan op je werk of bij je (fashion) vrienden als je praat over de laatste shows en catwalktrends…

Dankzij de twee video’s hieronder heb ik ook weer een hoop bijgeleerd en ben ik alvast blunders uit de weggegaan. Wil jij dat ook? Bekijk, lees en luister dan vooral naar de video’s hieronder voor de goede uitspraak van designernamen.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Haha toevallig zat ik gisteren met mijn ILFN collega’s dit ook te doen! ;P Zo leuk, net een spelletje.

  xxx Linsey from POSE-BLOG.com

  You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! 🙂

 2. Love those videos 🙂
  xoxo

 3. Wat een grappig artikel! Soms kan je inderdaad wel serieus de mist ingaan met al die vreemde namen!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

 4. Haha dit is echt een grappig maar handig artikel, vooral voor de Nederlandse mond 😛

  XX http://www.laurenlouvaine.com

 5. Judith

  29 januari

  Hahaha, leuk dit! XO

 6. Amélie

  29 januari

  Hihi! Grappig dit! X

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers