READING

Travel: New York, New York, New York…

Travel: New York, New York, New York…

13487530971146823319

Geen Blue Monday voor mij dit jaar. Deze maandag is alles behalve een deprimerende dag. Het is een dag in New Yorkse sferen voor mij. Gisteravond heb ik namelijk mijn droomreis geboekt. IK GA (eindelijk) NAAR NEW YORK!!!

Het precieze moment kan ik mij niet eens meer herinneren, maar het was liefde op het eerste (digitale) gezicht. Al zolang dat ik mij kan herinneren is New York mijn favoriete stad, terwijl ik er nog nooit geweest ben. Ik droom van een appartement en een leven in New York, maar ik heb nog nooit één stap op Amerikaanse bodem gezet. De quote “I’m in love with places I have never been to” geldt dus zeker voor mij. Maar nu is het toch echt tijd om deze stad te ‘ontmoeten’. Begin mei ga ik namelijk mijn droomstad bezoeken en dat betekent ook meteen een droomreis die al heel wat jaartjes bovenaan mijn travel (wish)list prijkt.

Het aftellen is begonnen. Nog 108 dagen!!

Omdat ik al heeeeeeel lang naar New York wil heb ik de afgelopen jaren ook al heel veel leuke tips & hotspots verzameld. Maar meer tips zijn natuurlijk altijd welkom. Ben jij al eens in New York geweest en heb je leuke tips voor mij? Let me know in a comment! Much appreciated;)


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Marlissa

  19 januari

  Geweldig, New York is fantastisch! Heerlijk dat je nu je droomreis gaat waarmaken en mei (neem ik aan over 108 dagen haha) is een mooie periode om in NY te zijn. Ik ben van de zomer voor een aantal weken in NY geweest en mijn zus is net twee maandjes terug. Op onze blog staan heel veel tips, maar je kan ook altijd even een mail naar ons sturen!

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Geweldig! Ik ga zeker even op jullie blog kijken voor tips. Bedankt:)

 2. Manon

  19 januari

  NEW YORK, NEW YORK, YEAH! Ik ben er in 2012 geweest en wat een geweldige stad is dat. Die 108 dagen zijn zo voorbij hoor!

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Gelukkig, ik kan namelijk niet wachten…;)

 3. Cherel

  19 januari

  Super gaaf! Ik ga zelf in maart en het is ook echt mijn droom om daar heen te gaan. Ik kan niet wachten!

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Oh wat gaaf! Komen er tips op je blog….? Ben heel benieuwd:)

 4. Leonie

  19 januari

  Wat gaaf! Ik ben er 2 jaar geleden geweest en het is de mooiste stad die ik tot nu toe heb gezien. Wel ontzettend veel gelopen maar het was het zeker waard. Ik wil terug! x

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Klinkt goed! Ik heb me inderdaad al ingesteld op veel lopen, maar zo zie je de stad denk ik wel het beste:)

 5. Janneke

  19 januari

  Wat gaaf! New York staat zeker op mijn wishlist, daar wil ik heel graag een keer naartoe :)! Veel plezier alvast met het aftellen, dat is altijd zo spannend 🙂

 6. alexa

  19 januari

  wat tof en NY ik wil daar ook heen, kan ik niet toevallig mee? ergens in een tas een zijvakje?

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Haha als dat zou kunnen…. Dan kan ik wel een wachtlijst gaan opstellen;p

 7. Woehoeeee wat super leuk! Ik wil er ook nog heel graag heen!

 8. Wat supergaaf, zeg! Ik ben jaloers!

  Love,

  Rowan

  Fashion, Beauty, Food & Lifestyle blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM

 9. Moniek

  19 januari

  Super gaaf! Ik droom ook van New York terwijl ik ook nog nooit een voet op Amerikaanse bodem heb gezet. Klein beetje jaloezie heerst hier 😛 Heel veel plezier alvast!

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Dan hebben we dan ‘in common’;) Dankjewel Moniek!

 10. Suze

  19 januari

  Wat super gaaf en spannend zeg dat je gaat! Ben heeel benieuwd naar alle informatie tips etc. die je hebt opgezocht over New York!

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Ja heel spannend! Ik zal ze allemaal met jullie gaan delen;)

 11. Esmée

  19 januari

  Ik heb al zo vaak gedroomd over New York, ik herken me goed in jouw verhaal. Na mijn opleiding wil ik het liefst een roadtrip, of in ieder geval diverse plaatsen gaan bezoeken in Amerika. Dat wordt hard sparen, maar ik weet zeker dat het de moeite waard is en het is niet voor niets één van mijn grootste dromen op dit moment. Tips kan ik je niet geven, maar in ieder geval alvast heel veel plezier! x

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Ja dat word zeker hard sparen dan! Ik zou het ook heel graag willen zo’n rondreis, maar ik heb er helaas niet voor gespaard:(

 12. Eva

  20 januari

  Wat tof dat je naar NY gaat 😀 die stad staat ook al een tijdje boven aan mijn travel list!

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Ja ben (nog steeds) heel blij!:)

 13. Naomi

  20 januari

  Ooooh! New York is één van mijn favoriete plaatsen in de hele wereld. Ik ben al zo’n 10x geweest en ken de stad dan ook enorm goed. Ik kan je echt 101 tips geven (bij wijze van spreken) dus stuur me zeker een mailtje met waar je interesses vooral in liggen! 🙂

  xo naomi

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Wow zo vaak al? Jaloeeeers!! Ik zal je zeker eens een mailtje sturen;)

 14. Anouk

  21 januari

  Ah, ik ben zo jaloers! Super tof dat je naar New York gaat 🙂 Stiekem denk ik bij New York steeds aan Gossip Girl haha xo

 15. Wat grappig, NYC was ook mijn favo stad voordat ik er ooit een bezoek aan gebracht had. Echt heel tof dat je naar the Big Apple gaat, het is echt een waanzinnig leuke stad.. Mijn tips en must-sees heb ik op een rijtje gezet op mijn blog dus misschien vind je het leuk om het eens door te lezen..

  http://fashionmeetsbeauty.nl/2014/06/15/things-to-do-in-new-york-city/

  Xx Evita

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Geweldig! Ga nu meteen je artikel met tips doorlezen. Bedankt:)

 16. […] Travel: New York, New York, New York… […]

 17. Ik ben net terug en het was fantastisch!!! Ben zo jaloers dat jij nog mag haha! Hierbij paar kleine tips ;)!
  – Toerist uithangen!
  – Koop van te voren kaartjes om in de kroon te gaan van het vrijheidsbeeld (die kan je niet ter plekke kopen)
  – Nieuwe WTC gaat over een paar maanden open
  – 9/11 memorial + museum (indrukwekkend!)
  – shoppen op Broadway, fifth avenue, Century 21, Soho
  – High Line
  – En gewoon slenteren door alle leuke straatjes en mensen kijken 😉

  Genoeg te doen!

  X

 18. Denise

  8 februari

  Wauw! New York lijkt me zo gaaf!

 19. Laura

  15 februari

  Wat gaaf! Ik heb zelf afgelopen half jaar in New York gewoont. Het is echt de moeite waard om naast de hotspots ook eens het echte leven in te gaan. Duik een dag Brooklyn in. Daar is zoveel te beleven en te zien maar eigenlijk zie je hier nooit veel toeristen. Als je meer tips wilt of vragen hebt mag je altijd mailen!

 20. […] donderdag vlieg ik naar New York voor een citytrip van zes dagen. Een droomreis! Maar nu zit ik dus middenin het koffers inpakken-dilemma. Wat moet je […]

 21. […] Dat is ook één van de redenen waarom ik met deze nieuwe rubriek, de Blogger look of the week, begin. Vandaag is het dan eindelijk tijd voor de eerste post in deze rubriek. Ik heb gekozen voor deze look van Bo van de blog Sea of Bees. Een van mijn favoriete blogs op het moment. Waarom? De Nederlandse Bo woont in New York, big big big PLUS, is prachtig, plaatst bijzonder mooie foto’s en draagt altijd outfits die ik ook zo (graag) zou willen dragen! Van deze blog heb ik trouwens ook een lijstje NYC hotspots gehaald voor mijn New York citytrip in mei. […]

 22. […] Olivia Palermo. Wat zou ik graag met haar willen ruilen van kledingkast, maar ook met haar leven, haar woonplaats en de man aan haar zijde, Johannes Huebl, is ook niet […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers