READING

Victoria’s Secret komt met een Swim Special

Victoria’s Secret komt met een Swim Special

Victoria's Secret komt met een swim special

Binnenkort kunnen we weer genieten van een Victoria’s Secret spektakel. Afgelopen november vond het jaarlijkse spektakel The Victoria’s Secret Fasion Show plaatst in Londen, maar het lingeriemerk komt een nieuw spektakel: The Victoria’s Secret Swim Special

In de special praten o.a. de VS angels, adriana Lima, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Behati Prinsloo en Alessandra Ambrosio, over hun shoot voor de nieuwe badmodecollectie in Puerto Rico en het werk voor Victoria’s Secret. Daarnaast kan je ook weer muzikale optredens verwachten van Juanes en Maroon 5. Wij zijn heel benieuwd naar deze nieuwe special.

Op 26 februari zendt de Amerikaanse zender CBS de Swim Special uit. Of en wanneer de special ook op de Nederlandse televisie uitgezonden is niet bekend. Gelukkig hebben we het internet, zodat we het de dag erna online (terug) kunnen kijken.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Esmeralda

  28 januari

  Als eerst wat een mooie blog heb je!
  Leuk artikel :), ik ben groot fan van de angels.

  x, Esmeralda

  http://www.esmeraldaattema.com

 2. Maaike

  28 januari

  Ahhh ik zag het op de Insta van VS! Zo gaaf! 🙂

 3. alexa

  29 januari

  oo wat tof!

 4. Claudia

  31 januari

  Oeh dat klinkt goed. In april ga ik naar Londen en dan ga ik de Victoria’s secret zeker niet overslaan.

 5. Birte

  7 februari

  Ik ben benieuwd. VS kennende wordt het een topshow!

 6. […] februari werd de allereerste Victoria’s Secret Swim Special in Amerika uitgezonden waarin de Victoria’s Secret modellen in het paradijselijke Puerto Rico […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers