READING

What to wear: 5 favorieten voor januari

What to wear: 5 favorieten voor januari

scarf1

De eerste sneeuwvlokken zijn gevallen en de kortste dag (21 december) hebben we achter de rug. De winter is nu dus echt begonnen. Tijd om warme kleding te gaan dragen, als je dat niet al deed.

Begin december lieten wij jullie zien wat wij graag zouden (willen) dragen in die (feest)maand. De over the knee boots kwamen aan bod maar ook de coltrui, want we droegen natuurlijk niet alleen maar Kerst- en NYE jurken. Ook deze maand hebben we weer een aantal items en kledingstukken die wij gaan of zouden willen dragen. Kijk en lees je mee?

1. Camel coat

Een camel coat, een crèmekleurige jas, gaat eigenlijk nooit uit de mode. Toch lijkt het alsof deze  winterjas in deze prachtige basic kleur meer te zien is dan tijdens de vorige winters. Wil jij nog een camel coat kopen, net zoals ik, dan moet die wel aan één eis voldoen: tot aan de knie of langer. Veel gespot bij fashion bloggers! Nog steeds op zoek naar deze of andere winterjassen? Kijk dan ook eens op Winterjassen.com.

Get the look: KIOMI winterjas 

Camelcoat1

2. Oversized sjaal 

Als er één item is die ik niet kan missen in de wintermaanden dan is het wel de sjaal. Het liefst een oversized sjaal zoals deze grijze op de foto of een met ruitjes. Kan je geen goede oversized sjaal vinden dan kan je natuurlijk ook deken kopen bij Ikea of Zara- en H&M Home en die als sjaal gebruiken.

Get the look: Asos oversized scarf | Rut & Circle Cozy Scarf

scarf1

3. Felle kleuren

Ook in de winter is het toegestaan om kleur te dragen, zo zag ik tussen de net binnen gekomen collectie bij H&M veel kleur. En nee, dat was niet de lente collectie. Wat dacht je van rood/oranje, blauw, groen en vooral veel geel? Je mag best opvallen in de winter.

Get the look: Mint & Berry plooirok pumpkin red | Even & Odd vest

bright colours

4. Pantalon

Beetje voor beetje ben ik verliefd geworden op de pantalon. Helaas ligt er nog geen één in mijn kast, maar hopelijk kan ik er nog één scoren in de sale. Dan ga ik deze broek zeker dragen deze maand. Natuurlijk niet zoals een ‘kantoormuts’ het zou dragen, maar meer zoals op de foto hieronder. Of met een paar sneakers, Adidas sneakers welteverstaan.

Get the look: Y.A.S pantalon 

5. Biker boots

Net als de (oversized) sjaal zijn deze laarzen ook een must voor de winterse maanden. Eigenlijk zou elke vrouw een paar biker boots in de kast moeten hebben staan. Daarnaast passen ze overal bij en lopen ze gewoon heerlijk. Die van mij ga ik ook maar weer eens uit de kast halen!

Get the look: New Look Benelli | Shoot motorlaarzen

biker boots

Welke items of kledingstukken staan er op jouw favorieten lijstje voor de maand januari? 

Beeld: 9 to 5 chic | Mariannan | Atlantic Pacific | Mariannan


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Marloes

  6 januari

  Wat een fijne items! Dat zijn id heerlijke musthaves voor de winter!

 2. Marloes

  6 januari

  Wat een fijne items! Dat zijn id heerlijke musthaves voor de winter!

 3. Leuk artikel! Vind de felle kleuren een gaaf idee voor het najaar!

  x, Marky
  http://www.mypinkboudoir.eu

 4. Maaike

  6 januari

  Die oversized sjaal en die bikerboots zijn leuk! <3

 5. Sarah

  6 januari

  Pantalon ben ik niet zo fan van, maar de rest is idd heel gaaf!

 6. Anouk

  6 januari

  Ik zoek nog een mooie camel coat, maar dat vind ik nog best lastig! Je selectie voor januari vind ik heel tof 🙂 xo

 7. Rachel

  6 januari

  de laatste vind ik zo erg leuk!

 8. Yvet

  7 januari

  Ik vind de sjaal echt heel vet!

 9. Ik kan niet meer zonder mijn oversized sjaals!

 10. kim

  8 januari

  Die jas vind ik echt zo mooi. Dit staat bijna iedereen.

 11. […] reden om weer een nieuw paar aan te schaffen. Naast de toch wel klassieke over-the-knee boots en bikerboots, zie je dit seizoen een bepaald soort laarsje vaak terugkomen. Wanneer je veel it-girls en […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers