READING

5 apps die je dagelijkse leven helpen organiseren

5 apps die je dagelijkse leven helpen organiseren

06c6f630a3c0a7fd0cad525e7d340fed

De week is weer van start gegaan en daarmee ook de hectiek van werk, school en/of het huishouden (boodschappen, koken, schoonmaken etc.). Gelukkig kan je deze hectiek verminderen dankzij een aantal handige applicaties. Wij hebben vijf van deze apps, die je dagelijkse leven helpen organiseren, even onder elkaar gezet. 

1. Wunderlist

Wunderlist helpt je bij het vastleggen van ideeën en dingen die je moet doen door middel van (taken)lijstjes. Van je dagelijkse boodschappenlijstje tot taken voor een project op je werk of to do’s, via wunderlist kan je alles overzichtelijk organiseren. Handig is ook dat je bepaalde lijsten kan delen met anderen. Zo kan je met je vriend/vriendin of huisgenoten makkelijk boodschappenlijstjes delen.

Gratis applicatie voor Apple & Android

wunderlist wunderlist1

2. Evernote

Dit is mijn persoonlijke favoriet. Niet alleen handig als applicatie op je mobiele telefoon of tablet, maar ook zeker de moeite waard om te installeren op je computer of laptop. Ik vertelde jullie vorige jaar al over Evernote, maar nog steeds gebruik ik deze applicatie dagelijks. Het is een soort Wunderlist, alleen dan uitgebreider. Persoonlijk gebruik ik Wunderlist voornamelijk voor de to do’s en lijstjes en Evernote voor alles wat ik tegenkom op internet dat ik wil bewaren en opslaan. Want dat is wat deze applicatie kan, van artikelen tot video’s en foto’s. Meer weten over Evernote, bekijk dan hier een video.

Gratis applicatie voor Apple & Android

evernote evernote1

3. Dropbox

Met Dropbox heb jij je foto’s, documenten en video’s altijd bij je en kun je ze eenvoudig delen met anderen. Tijdens mijn studie was Dropbox het programma die iedereen gebruikte tijdens projecten om bestanden en documenten met projectleden te delen. Vandaag de dag gebruik ik het voornamelijk voor foto’s, zodat ik deze snel op elk device (mobiel, iPad en laptop) tot mijn beschikking heb. Ook handig al back-up voor belangrijke bestanden!

Gratis applicatie voor Apple & Android

dropboxdropbox1

4. Flipboard

Flipboard is jouw persoonlijke magazine op je telefoon of tablet. Via deze applicatie blijf je op de hoogte van het nieuws, onderwerpen en verhalen die passen bij jouw interesses. Door bepaalde interesses en personen te volgen blijf jij dagelijks op de hoogte en dit allemaal via één applicatie. Je hoeft nu dus geen aparte applicaties meer te downloaden van jouw favoriete (nieuws) websites, kranten en andere media.

Gratis applicatie voor Apple & Android

flipboard flipboard1

5. Dashlane password manager

Kan jij nooit onthouden welk wachtwoord je waar gebruikt hebt? De oplossing is Dashlane Password Manager. Deze applicatie maakt het eenvoudig om wachtwoorden en persoonlijke informatie die je gebruikt voor het web te onthouden. Daarnaast is deze applicatie ook handig bij het bedenken van een goed wachtwoord!

Gratis applicatie voor Apple & Android

dashlane-password-manager-83dd51-h900 dashlane-password-manager

Welke applicaties gebruik jij dagelijks? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Erg leuk om te lezen! Zelf gebruik ik de standaard notitie app op de Iphone, ook erg handig =)

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

 2. Dropbox is inderdaad erg handig, dat gebruik ik ook! Maar Wunderlist ga ik ook maar eens proberen 🙂

 3. Fijn artikel! Ik gebruik zelf Wunderlist en Dropbox maar ga zeker Evernote downloaden!

 4. Stuk voor stuk handige apps! Wunderlist is echt de beste ooit, die vind ik erg handig en mooi ook!

 5. Ik moet dropbox nog eens uitproberen

 6. Handige apps, zelf ben ik dol op Wunderlist!

 7. Oh ik vind vooral die laatste wel heel handig!

 8. Ik ben dol op Wunderlist, gebruik hem bijna elke dag wel. liefs

 9. Rani

  3 maart

  Interessant artikel! Ik heb Wunderlist dan toch maar geïnstalleerd nu! Ik heb niet altijd mijn agenda bij en als ik snel iets moet opschrijven dat ik moet onthouden is mijn mobiel toch wel gemakkelijker. En tja, mijn notities staan echt al zo vol, gewoon niet overzichtelijk haha!

 10. Rani

  3 maart

  Interessant artikel! Ik heb Wunderlist dan toch maar geïnstalleerd nu! Ik heb niet altijd mijn agenda bij en als ik snel iets moet opschrijven dat ik moet onthouden is mijn mobiel toch wel gemakkelijker. En tja, mijn notities staan echt al zo vol, gewoon niet overzichtelijk haha! De andere apps kende ik nog niet!

 11. Anne

  3 maart

  Wunderlist heb ik een tijdje gebruikt, beviel me super goed als je er zelf een duidelijk systeem in aan kunt leggen. Maar iedere keer kom ik toch weer terug bij pen en papier voor mn to do lists, dat werkt voor mij een stuk fijner. Op mijn telefoon ben ik sinds kort fan van de photoshop app, yummly voor recepten (maakt je leven echt makkelijker) en TED voor inspiratie tijdens bijvoorbeeld het ontbijt!

 12. Ik gebruik nog lekker old school mijn agenda voor alle afspraken etc.. Haha

 13. Handig artikel! Ik heb ze nog niet allemaal zelf geprobeerd, maar Wunderlist is inderdaad een hele handige app.

 14. Wunderlist is heel fijn! X

 15. hele handige apps zeg!

 16. Interessant artikel, hier kan ik wat mee!

 17. Handig lijstje. Wunderlist gebruik ik al, de rest kende ik nog niet

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers