READING

Home tour: Louise Roe’s Los Angeles Townhome

Home tour: Louise Roe’s Los Angeles Townhome

Home_tour_Louise_Roe12

Is het niet heerlijk om zo af en toe bij andere mensen binnen te kunnen gluren? Ik hou eraan. Vooral bij celebraties en vooral vanwege het interieur. Nu zal degene bij wie we vandaag binnen kijken niet bij iedereen bekend zijn, tenzij je van écht van fashion houdt en zo nu en dan MTV kijkt.

Vandaag kijken we namelijk binnen bij Louise Roe. De Engelse woont in Los Angeles en werkt(e) o.a. als TV Host, maar heeft ook gewerkt voor Vogue tijdens de Oscars. Een vrouw met stijl, en dat is terug te zien in haar townhouse. De veelzijdige Louise is tegenwoordig trouwens ook blogger en auteur van haar boek Front Roe. Zo, jullie zijn weer up-to-date. Nu dat ‘huisje’ eens bekijk;).

Home_tour_Louise_Roe Home_tour_Louise_Roe1 Home_tour_Louise_Roe2 Home_tour_Louise_Roe4 Home_tour_Louise_Roe5 Home_tour_Louise_Roe6 Home_tour_Louise_Roe7 Home_tour_Louise_Roe8 Home_tour_Louise_Roe9 Home_tour_Louise_Roe10 Home_tour_Louise_Roe11 Home_tour_Louise_Roe13 Home_tour_Louise_Roe14 Home_tour_Louise_Roe15

Wil je nog meer paleisjes zien van celebraties? Bekijk het stulpje van Whitney Port en het Malibu beach house van Miranda Kerr.

Bron: www.theeverygirl.com


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Dionne

    15 november

    Wauw! Wat ziet het er prachtig uit! Heel mooi!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers