READING

5 EENVOUDIGE MANIEREN OM JE INTERIEUR EEN UPDATE T...

5 EENVOUDIGE MANIEREN OM JE INTERIEUR EEN UPDATE TE GEVEN

eenvoudige-manieren-om-je-interieur-een-update-te-geven

Het seizoen verandert dus heb je zelf ook behoefte aan verandering. Herkenbaar? Niet alleen je Starbucks bestelling (pumpkin spice latte!), je kapsel en je kledingkast: ook je interieur kan een update gebruiken! En dat hoeft niet veel tijd of geld te kosten, want dat zit al in je kappersbezoek…

Kleine en eenvoudige aanpassingen kunnen onmiddellijk een groot effect hebben en letterlijk een knusse herfstsfeer in huis halen. Tijd dus voor tips hoe jij (betaalbaar en snel) je interieur een update kunt geven!

1. Statement accessoires

De beste en leukste tip als je het ons vraagt. Je kunt zoveel uitgeven als je wilt. Begin bijvoorbeeld met het vervangen van je zomerse kussenslopen voor een autumny variant.

2. Voeg kunst toe

Klinkt duurder dan het daadwerkelijk hoeft te zijn. Muurprints zijn budget-friendly accessoires die je kamer een persoonlijke of seizoensgebonden touch kunnen geven. Een quote, een foto of een illustratie: je kan het zo persoonlijk maken als je wilt.

3. Gebruik je groene vingers

Planten veranderen de atmosfeer in je kamer! En: wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat het je creativiteit versterkt en je stress verlaagd! Dat kan nooit kwaad, toch?

4. Een likje verf

Iets rigoureuzer, maar wel een leuke to do voor op een regenachtige zondag! Of je de hele muur aan wilt pakken of kiest voor slechts een (stukje) ‘statement wall’: een nieuwe kleur geeft gelijk een nieuw gevoel.

5. Geurkaarsen

En last but not least: de geur, kleur en het warme licht van kaarsen kan de hele sfeer in je kamer veranderen. Vervang je frisse zomerse geurkaarsen voor een herfst variant als kaneel, marshallows of vanilla chai en je bent klaar voor de knusse avondjes op de bank!

Wat geeft jou het knusse herfst gevoel?

Bron: Stylight.nl


Utrechtse die vanuit Maxvorstadt, de hipste(r) buurt van München, haar gedachten over mode, lifestyle en het (expat) leven deelt. Gepassioneerd trend- en nieuwsgierig. Krijgt nooit genoeg van blazers en een goede hak. En Zara sale.

RELATED POST

  1. Malissa

    9 oktober

    Jaa geurkaarsen <3 Ik heb ze ook alweer tevoorschijn gehaald.

  2. […] herfstige dagen op de bank. Laat dat maar aan Zoella over. Geef je huis een herfst make-over of zet Netflix aan. Maar dan wel met de lampen uit en de (geur)kaarsen […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers