READING

FACE MORPH: ZIET DE “PERFECTE” VICTORIA’S SECRET A...

FACE MORPH: ZIET DE “PERFECTE” VICTORIA’S SECRET ANGEL ER ZO UIT?

ziet-de-perfecte-victorias-secret-angel-er-zo-uit

Vandaag is het zover: de Victoria’s Secret Fashion Show 2016 wordt opgenomen – hier lees je alles wat je over de show van dit jaar wilt weten! Aan Jasmine Tooks de eer om de 2016 versie van de Fantasy Bra te showen, twintig jaar nadat Claudia Schiffer het eerste exemplaar introduceerde. Reden genoeg om alle knappe koppen – ja ook Jasmine Tooks die dit jaar de grote eer heeft – die de million dollar bra hebben gedragen eens onder de loep te nemen.

De morph loep, om precies te zijn. Benieuwd wat er gebeurt als Adriana Lima’s groene ogen, Candice Swanenpoel’s volle lippen en de neus van Gisele Bündchen samenvoegt?

Men neme professionele morphing software en de 14 modellen die sinds 1996 de Fantasy Bra hebben mogen showen. Als je al deze mooie gezichtjes over elkaar heen legt, krijg je de “perfecte” Angel. Knappe kop, niet?  Ze draagt overigens wel maat 40, is 1.77 meter lang en verrassend gewoon 50% blond en 50% brunette.

Het zijn overigens niet alleen goede genen waardoor de dames zo’n glowing gezicht hebben. Voor de show worden ze onder handen genomen door professionele kappers en visagisten (vorig jaar waren er 32 make-up artiesten, 32 haarstylisten en 6 nagelexperts aanwezig). Alle 47 Angels (Maria Borges uitgezonderd) kregen hair extensions voor extra volume en lengte. De zongebruinde teint is het resultaat van spray tan (twee dagen voor de show en tijdens de show wordt er desgewenst komt er nog een laagje spray tan en make-up bovenop.

Benieuwd naar de andere beautyrituelen van de uitverkoren Angel van dit jaar, Jasmine Tooks? Ze wast haar gezicht met Cetaphil Gentle Skin Cleanser en gebruikt Vitamine E op haar gezicht (van een supplement nota bene!). Voordat ze gaat slapen en eventuele make-up – ze kiest bij voorkeur voor een minimale look – heeft verwijderd, gaat ze met een ijsblokje over haar gezicht, een tip van haar moeder!

Dit jaar wordt in Nederland de show op 5 én 6 december uitgezonden op Net 5.

nl_victoriasecret_morph

Wie herken jij het meest in de “perfecte” Angel?

Bron: Stylight


Utrechtse die vanuit Maxvorstadt, de hipste(r) buurt van München, haar gedachten over mode, lifestyle en het (expat) leven deelt. Gepassioneerd trend- en nieuwsgierig. Krijgt nooit genoeg van blazers en een goede hak. En Zara sale.

RELATED POST

  1. Het zijn prachtige vrouwen maar iets meer vet op hun lichaam zou ik nog mooier vinden!

  2. Sanne

    30 november

    Ze doet mij een beetje denken aan heidi klum. 🙂 Leuk om zoiets te zien. 🙂

  3. […] Geuze en Lisa Olsson werden er in het najaar als mee gespot, maar met de feestdagen liepen ook Victoria’s Secret modellen Romee Strijd, Taylor Hill en Elsa Hosk met de pony. De fringe pony is dus terug van weggeweest. Wat […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers