READING

Op zoek naar verborgen schatten op het internet &#...

Op zoek naar verborgen schatten op het internet – spam je blog!

verborgen_schatten_op_internet_spam_je_blog

Na enige tijd afwezig te zijn geweest in het ‘blogwereldje’ ben ik sinds september weer helemaal terug. Niet alleen met heel veel nieuwe artikelen hier op mijn eigen website en veel nieuwe ideeën in mijn hoofd, maar ook met het volgen van andere blogs. Zo kwam ik erachter dat er nog veel verborgen schatten te vinden zijn op het internet. Schatten die het verdienen om gevonden te worden. 

Waarom deze schatten geen platform geven dacht ik. Zo gedacht, zo gedaan! Tenminste, dit is stap een. De zoektocht begint namelijk hier. Niets is leuker dan zo nu en dan nieuwe blogs te leren kennen en elkaar te inspireren. Ben of ken jij een blogger die door iedereen gevonden moet worden, geweldige foto’s maakt of leuke en leerzame artikelen schrijft?

 • Laat mij in de comments weten waarom de betreffende blog een bezoekje waard is en waarom we deze volgens jou zouden moeten volgen (mag uiteraard ook je eigen blog zijn). Vergeet vooral ook niet de link achter te laten!

Uit de lijst met reacties ga ik mijn top 5 verborgen schatten kiezen en deze in een nieuw artikel met jullie delen. Want schatten zijn er om gevonden te worden;).

 • Volg je mij trouwens al op Bloglovin of Facebook? Dan ben jij straks de eerste die op de hoogte is van de verborgen schatten, maar ook de leukste tips & tricks, trends en must follows op het gebied van fashion, beauty & lifestyle.

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Dionne

  26 november

  Haha! Ik heb toevallig net zo’n artikel online gezet vandaag. Diolifestyle.nl is een persoonlijke blog waar ik de lezers meeneem in mijn passie voor bloggen, mode en reizen. Ik schrijf regelmatig over de laatste mode trends en deel outfit inspiratie. Ook kun je op mijn blog terecht voor een dosis reis inspiratie en vertel ik welke hotspots je niet mag missen. Daarnaast deel ik af en toe struggles waar ik in het dagelijks leven tegen aanloop. Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 2. Maaike

  26 november

  Wat leuk! Nou misschien vind je mijn blog wel een bezoekje waard :). Op dreamdaily.nl schrijf ik over eigenlijk alles wat mij bezig houd. Zo vind je er recepten, weekly diary’s, veel tips en plogs over mijn tripjes naar Londen, mijn stappen in de fitness wereld en momenteel ook updates over mijn zwangerschap. Echt van alles wat dus!
  Ik hoop dat je komt kijken,

  Liefs XX

 3. Romy

  26 november

  Ik wil graag een hele mooie blog van iemand anders aanraden: Vivians Vocabulaire. Ze heeft een aantal lichamelijke beperkingen, maar staat volop in het leven en is ontzettend positief. Ze schrijft vooral over persoonlijke ontwikkeling en ik lees haar prachtig verwoorde blogs altijd met veel plezier en aandacht.

 4. Sanne

  26 november

  Mooi dat je zulke schatten zoekt. Ik wil eerder mijn eigen blogje voorstellen. Ik blog op misssanntje.be Ik was eerst gestopt met deze blog en daar had ik enorm veel spijt van. Zo maak ik mijn eigen foto’s wat zeker uniek is in blogland. 😉 Ik blog vooral persoonlijk, glutenvrij, lactosevrij, mijn hobby’s, mijn hondje en de dingen die ik leuk vind. 🙂 Sinds kort blog ik heel persoonlijk op deze blog om mijn hartje te luchten. 🙂

 5. Elisa

  26 november

  Ik heb het bloggen sinds september ook opnieuw opgepakt en het doet me zoveel deugd! Ik steek erg veel tijd in het maken van foto’s en het schrijven van mijn blogposts, maar ik merk dat reacties en volgers nog een beetje achter blijven omdat ik niet goed ben in reclame maken. Heerlijk dus dat ik dat hier ongegeneerd mag doen! 😀

  Ik ben Elisa, een grafisch ontwerper van 25 jaar. Ik blog op http://www.zeeziek.com, voornamelijk over beauty en af en toe over (life)style. Ik merk dat ik zelf meer en meer interesse heb voor luxe en niche make up en skincare, en daar schrijf ik dus over! Budget beauty blijft leuk maar er zijn zoveel blogs die daarover gaan, dus ik hoop dat ik me op deze manier kan onderscheiden 😉 Ik doe erg mijn best om mooie foto’s te maken en merk dat ik eindelijk een beetje mijn eigen stijl begin te vinden. Binnenkort komen er meer posts waarin ik zelf ook te ‘zien’ ben (looks etc) omdat ik merk dat dat persoonlijke toch erg belangrijk is, en dat mis ik nu een beetje.

  Ik heb jouw blog trouwens net ontdekt door een reactie op mij blog (thanks!) dus ga ‘m zometeen helemaal doorlezen!

 6. Ik ben nog maar net begonnen en heb dus nog niet veel artikelen, maar een beetje spammen kan nooit kwaad 😉 Ik schrijf sinds kort een reisblog genaamd Groetjes uit Verweggistan, te vinden op http://www.groetjesuitverweggistan.nl en dat doe ik met veel plezier. Ik schrijf over citytrips, kampeer/roadtrips en ga schrijven over de voorbereidingen voor mijn eerste grote reis volgende zomer. Dus als je benieuwd bent, werp een blik! Mijn vriend fotografeert en ik vind de foto’s zelf altijd erg mooi, post er ook veel op Instagram. Leuk idee dit!

 7. Whooee zo leuk! Ik ben Malou en blog op http://www.blondeblossom.nl. Daar deel ik hotspots en citytrips met jullie, maar ook beauty en New In komt regelmatig voorbij. Ik werk daarnaast in een boekhandel en ook boeken staan soms op Blonde Blossom. Ik zou het superleuk vinden als jullie eens komen kijken 🙂 x

 8. Ik ga ook mijn eigen plekje delen! Op tussenmarsenjupiter.be neem ik iedereen mee in mijn leven als vijfentwintig jarige. Wat uiteraard heel erg boeiend is. Haha. Ik schrijf eigenlijk heel erg persoonlijk en ben ook nog niet zo lang bezig.
  En en daarnaast ga ik ook mondetmoi aanbevelen. De blog van Stella. Dat is gewoon een superlief mens die ook dicht bij zichzelf blijft in haar blogjes.

 9. Lonneke

  26 november

  Wat lief dat we mogen spammen!

  Ik ben Lonneke en heb een hele grote liefde en passie voor nagellak en nail arts daarom heet mijn blog Nail Passion. Naast mijn eigen blog ben ik ook op diverse sites gastblogger. Ik krijg daar ook de mogelijkheid om beauty reviews te doen. Ik zou het heel erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen.

 10. Leuk! Mijn reisblog is een bezoekje waard! Het is veelzijdig en we zijn op wereldreis! 2016 Indonesie, australie, fiji en Nieuw Zeeland. Volr 2017 staan er nog 10 landen op het programma en in 2018 gaan we lekker door. Op mijn blog kun je lezen over budgetteren, bestemmingen, citytrips, reisdagboeken, persoonlijke verhalen etc. Check fartravels.nl !

 11. Elze

  27 november

  Wat leuk! Ik blog op HetZusje.com, over alles wat ik leuk vind! Van laatst geshopte spulletjes, tot tips voor het bloggen. Een blog die ik laatst ontdekte is http://www.simplysilvana.nl, ze schrijft over leuke onderwerpen en maakt er vrolijke foto’s bij! Zeker een bezoekje waard 🙂

 12. Claire

  27 november

  Wat leuk dat we mogen spammen haha. Mijn blog gaat over duurzaam leven. Dat klinkt meteen zo suf, maar trust me dat is het niet 😉 Ik post drie per week een artikel met een lekker vega recept, dierproefvrije beauty en random hersenspinseltjes haha. Maar ook fashion en DIY’s. Super leuk als je een kijkje komt nemen op http://www.clairecodi.nl

 13. Alyssa

  27 november

  Voor je portie rust en yoga kun je terecht op http://www.positiveme.nl! Ook voor gezond eten en zelfliefde trouwens Leuk als je langskomt!

 14. Gerdien

  28 november

  i love blogs! Zoveel inspiratie overal te vinden!
  Ik kijk elke week op lauresque.com, zij heeft geweldig mooie foto’s en is heel goed in schrijven!
  Daarnaast vind ik abeautifulmess.com ook erg handig voor inspiratie…
  en er zijn nog tientallen anderen die een bezoek waard zijn maar dan ben ik nog wel even bezig!

  ps. je hebt echt een mooie site!

 15. Rochella

  30 november

  Wat een super lief en leuk idee. Ik ben ook een liefhebber van het lezen van vele blogs. Zelf ben ik opzoek naar meer bezoekers en zou ik het lief vinden als je voor fashion, fun, and beauty langs komt op http://www.fashionme.nu/ XOXO

 16. […] maand geleden begon mijn zoektocht naar verborgen schatten op het internet. Mijn oproep om leuke, inspirerende blogs te spammen resulteerde in een heleboel reacties. Lezers […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers