READING

De perfecte home manicure in 7 stappen

De perfecte home manicure in 7 stappen

de-perfecte-home-manicure-in-7-stappen

Voor mooie nagels hoef je echt niet naar een dure salon. Je kan het ook gemakkelijk thuis doen, met de juiste tools, producten en geduld;). Perfect voor als je nog je verzorgde nagels wilt tijdens de feestdagen. 

Volg deze 7 stappen voor de perfecte home manicure!

VIJLEN

Vijl je nagels in de gewenste vorm. Hiervoor kan je het beste een glasvijl gebruiken. Deze heeft een ultrafijn oppervlak, zodat je de nagels veilig kan vijlen. Zelfs in beide richtingen.

VERZORG DE NAGELRIEMEN

De nagelriemen worden vaak vergeten bij een home manicure, maar voor een geheel verzorgde manicure is dit essentieel. Wist je dat je hiervoor helemaal niet moeilijk hoeft te den met een kom water en zeep? Breng na het vijlen de Cuticles remover aan op de nagelriemen. Na een halve minuut kan je de nagelriemen dan gemakkelijk met een bokkenpootje verwijderen. Note: was grondig je handen na gebruik!

THE BASE

Het voorbereidende werk is gedaan. Nu kan het lakken beginnen! Gebruik altijd een base coat onder je nagellak. Een base coat zorgt ervoor dat je nagels niet verkleuren of beschadigen. Sommige base coats hebben zelfs een extra effect, ze verzorgen, voeden of verstevigen de nagels.

KLEURTJE OP DE NAGELS

Dan is het tijd voor een kleurtje op de nagels. Zorg ervoor dat je niet teveel nagellak aan het kwastje hebt zitten. Het is beter om twee dunne laagjes aan te brengen, dan één dikke laag. Zo droogt je manicure sneller en oogt het mooier. Trek een streep in het midden van de nagel en vervolgens in dezelfde richting links en rechts van het midden.

FOUTJE, BEDANKT!

Foutje gemaakt? Corrigeer het dan met een Corrector Pen, veel makkelijker dan watjes of wattenstaafjes.

BEST FOR LAST

Breng een topcoat aan voor een mooie glans, een lange houdbaarheid en bescherming. Gebruik een ‘fast dry’ of ‘quick dry’ zodat je nagels in mum van tijd droog zijn.

HYDRATEREN, HYDRATEREN, HYDRATEREN

De manicure helemaal afmaken? Hydrateer je nagelriemen en handen voor zowel verzorgde handen als nagels.

De perfecte home pedicure? Lees het hier.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Wat een handig stappenplan! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit gehoord van een corrector pen, maar het klinkt hemels. Malou x

  2. Ik krijg mijn nagels nooit allemaal mooi in dezelfde vorm gevijld, daar baal ik altijd van. Daarnaast lak ik mijn nagels te weinig.

  3. Dineke

    15 december

    Oeh, ik vind dit altijd zo fijn op een ontspannen avondje. Handige stappenplan is dit! 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers