READING

Must read: de 10 best gelezen artikelen in 2016

Must read: de 10 best gelezen artikelen in 2016

Het jaar is bijna voorbij. Nog een paar dagen en dan beginnen we aan het jaar 2017. Tijd om de ‘blog balans’ op te maken. Welke artikelen zijn dit jaar het best gelezen, opgezocht en wil je dus gewoon nog even lezen voor het einde van het jaar!?

In het jaar 2016 bereikte de website zowel een diepte- als hoogtepunt. Het dieptepunt was het eerste deel van het jaar, er kwam namelijk een hele lange periode geen nieuwe artikelen meer online. Gelukkig is de website nu weer up- & running. Er worden weer veel artikelen geplaatst, het wordt goed gelezen en jullie laten weer veel leuke reacties achter. Dit is dan ook wel het hoogtepunt van dit jaar voor de website. Dit allemaal mede dankzij de lieve gastbloggers: Chantalle en de Stylight girls (Aysha & Lisette).

Om dit (blog) jaar af te sluiten heb ik de 10 best gelezen artikelen in 2016 op een rijtje gezet. Ondanks dat er niks nieuws online kwam in het begin van het jaar wisten jullie ons toch nog te vinden. Het grootste deel van de best gelezen artikelen in 2016 zijn dan ook artikelen die al eerder waren verschenen. Toch staan er ook nog een aantal tussen die we nog niet zo heel lang geleden hebben geplaatst. Ik zeg; sit back & enjoy reading;).

1. Zes manieren om de oversized trui te dragen

2. New in: Adidas Superstar sneakers 

3. 6x witte sneakers voor de zomer

4. Kerstfilms: de 10 leukste films om te kijken met Kerst

5. Amsterdam: de fijnste lunchplekjes in Oost

6. Pinspirations: de stellingkast van Ikea

7. How to style: de witte blouse

8. Styling tips voor dummies

9. 10x de mooiste Victoria’s Secret looks van Doutzen Kroes

10. Dit zijn de jassen die je wilt hebben deze herfst/winter

Wat vind jij leuk om te lezen in 2017? Laat het ons weten in de comments!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. evelien

    27 december

    Super leuke artikels! Ik ga eventjes bekijken. <3
    Liefs, Evelien

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers