De nieuwste lente parfums

De lente is begonnen en de eerste warmte- en zonnestralen hebben we al mogen ervaren. Maar bij de lente horen ook nieuwe, frisse en fruitige parfums. Wij hebben daarom de nieuwste lente parfums voor je op een rijtje gezet. Bye bye zware winterse parfums, hello lente parfums.

1. Chloé – Love Story 

Chloé onthult een nieuw gevoel van vrouwelijkheid en sensualiteit. Dit unieke Love Story Eau de Parfum combineert verfijning en genot. Het onthult een nieuw facet van oranjebloesem, het signatuur-ingrediënt van de lijn. Vermengd met zonnige noten en de ‘bijna vanille’-achtige geur van de heliotroop maken de oranjebloesem zoeter en romantischer dan ooit. De sensualiteit wordt verfijnd door een sandelhoutakkoord. Fluweelzacht en romig geeft het diepte aan deze elegante geur. Een nieuw liefdesverhaal, gezien door de ogen van Chloé.

Chloé Love Story is verkrijgbaar voor €61,72 (30ml).

Chloé Love Story lente parfums
L'Occitane Terre de Lumiere lente parfums
2. l’occitane – Terre de Lumiere

Met Terre de Lumière wilde LOCCITANE zich richten op het gevoel, de emotie, in het hart van het parfum. Hiermee laten ze eerdere hoofdstukken, waarin ze zich concentreerden op één ingrediënt, achter hun. Terre de Lumière is samengesteld op basis van vele facetten en een veelheid van geurnoten. Dit signatuurparfum is eerst fris en aromatisch en smelt dan onverwacht tot een verrukkelijk hart voordat het landt in sensuele basisnoten op basis van hars en muskus. De sprankelende aroma’s van de topnoten doen denken aan zintuigen wanneer ze worden gewekt door een wandeling in de Provence.

l’Occitane Terre de Lumiere is verkrijgbaar voor €65,00 (50ml).


3. Marc Jacobs – Daisy Kiss

Daisy Kiss van Marc Jacobs is net een boeket van bloem- en fruitnoten. De geur opent met een sappige golf van grapefruitnectar, vermengd met vleugjes pioenroos en roos. Helder en romig cederhout rondt de basis af voor een warme dry down.

Marc Jacobs Daisy Kiss is verkrijgbaar voor € 74,06 (50ml).

Marc Jacobs Daisy kiss lente parfums
4. Jil Sander – Sun Pop (Green Fusion)

Jil Sander Sun Pop Green Fusion is de gelimiteerde zomergeur van 2017. Sun Pop Green Fusion is cool als een ijslolly. Een verslavende houtige bloemengeur met knapperige topnoten van vijgenblad en groene sinaasappel, een bijzonder hart van jasmijn en zout water en een lang aanhoudende basis van musk en eigentijdse houtnoten.

Mocht dit niet helemaal jouw ding zijn? Jil Sander heeft nog twee Sun Pop parfums uit gebracht, namelijk: Sun Pop Arty Pink en Coral Pop.

Jil Sander Pop Sun is verkrijgbaar voor €39,00 (100ml).

Wat is jouw favoriete lente parfum


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Wat heb je een paar heerlijke parfums op een rijtje gezet! Zelf ben ik ook dol Love Story van Chloé, die is zo lekker bloemig en fris. Maar ook die van L’Occitane is erg lekker. Wel iets zwaarder en hij heeft even tijd nodig om te ontwikkelen, maar echt de moeite waard.

  2. Zelf heb ik die van Marc Jacobs en het ruikt echt zooooo goed!

  3. Die van Marc Jacobs en Jill Sander zou ik wel willen hebben

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers