READING

Travel Instagram accounts die je wilt volgen

Travel Instagram accounts die je wilt volgen

Travel Instagram accounts die je wilt volgen

Heb je zin om te reizen of ben je nog op zoek naar een vakantiebestemming? Wacht dan maar totdat je deze travel Instagram accounts ziet. Door deze Instagram accounts staat de feed met opgeslagen foto’s op Instagram vol met de mooiste foto’s van de mooiste plekken ter wereld. Ooit zal ik ze bezoeken. Dat is het idee, maar het is ook gewoon heerlijk om zo nu en dan even bij weg te dromen!

Benieuwd naar mijn favorieten? Kijk dan snel verder en droom met mij mee!

@Ohhcouture 

Met de 1,6 miljoen volgers is het een van de grootste in dit lijstje en mocht je net als ik zo fan zijn van dit soort Instagram account, dan heb je Leonie vast en zeker wel eens voorbij zien komen. Haar foto’s zijn echt plaatjes en je raakt niet uitgekeken. Ze reist de hele wereld over en maar daar hele romantische, vrolijke en ook wel kleurrijke foto’s. Perfectie is er niks bij!

https://www.instagram.com/p/BfL4doaH2Vd/?taken-by=ohhcouture

https://www.instagram.com/p/BYqrvNRlZ-Y/?taken-by=ohhcouture

@travel_inhershoes

Dit Instagram account heb ik sinds kort ontdekt en ben groot fan. De bestemmingen van de Amerikaanse Aggie zijn veelal gerelateerd aan zon, zee, hele witte stranden en plambomen. Is dat nu net mijn lievelings! Can we switch lives?

View this post on Instagram

‘WHAT WOULD YOU DO IF YOU KNEW YOU WOULDN’T FAIL?’ 🌴🐒 :::::: Elizabeth Gilbert changed the question to ‘WHAT WOULD YOU DO IF YOU KNEW YOU WILL FAIL?’ and I love it so much more! It’s so easy to choose what to do in life assuming you’ll be successful. The question is: what do you love so much you’re ready to fail at it, happy to have tried? ::::: There are some jobs like acting, singing, being a travel influencer is probably one of them too – that seem super glamorous and almost too hard to resist. ::::: How silly would it be not wanting to become an A-list Hollywood actor or a top travel blogger staying in the nicest hotels all over the world? I mean, right?! ::::: The danger of this perception is that it attracts people who have a different calling in life to pursue them as a career choice. I used to think acting was easy and tried it for a while (pretty successfully) because I liked the glamorous part of it and didn’t know exactly what I want to do in life. Sure enough I wasn’t loving the boring parts of it – the voice coaching, memorizing lines, creating the character. I only liked the pretty parts and only wanted to do it assuming I’ll succeed. ::::: But that’s not true calling and that’s not true love. Ultimately forcing yourself into a person you are not and doing work that’s epic but you were not meant to do will not bring you happiness. :::::: I’m happy to say I have found something I enjoy the ugly parts of and I am ready to fail at with pleasure. I freaking adore endless Lightroom sessions to get the perfect shade of green just right on a photo I never even end up posting, I love the sleeping in the car, I love the sweat, the 4am calls, getting lost in a foreign country, even the video editing! 😂🤭 ::::: I really wish everyone has trust in their path in life and do the ‘failure test’ because ultimately your path IS the most glamorous one you can take 🙂 :::::: TAG SOMEONE WHO NEEDS TO READ THIS! :::; #motivation #wednesdayquote #wednesdaywisdom #palmtreelover #moorea #tahiti #frenchpolynesia #livingthedream #lizgilbert #liveyouradventure #tomboystyle #coconuttree #southpacific

A post shared by AGGIE LAL 💫 travel girl (@travel_inhershoes) on

@N.kulikova

Dit Instagram account kwam ik ook nog niet zo heel lang geleden tegen toen ik door naar de populaire berichten keek van een locatie op Bali. En hoe kan een foto, zoals de eerste die je hieronder ziet, je aandacht niet trekken? Dit is net een droom!

https://www.instagram.com/p/BfGc08wlBon/?taken-by=n.kulikova

https://www.instagram.com/p/BaRlBAYlqzJ/?taken-by=n.kulikova

@Gypsea_lust

Lauren van Gypsea Lust is een van de grootste travel Instagrammers ter wereld. Lauren en haar vriendje Jack Morris (ook zeker een aanrader) hebben samen bijna 5 miljoen Instagram-volgers en maken talloze foto’s van hun jaloersmakend mooie reizen. Eind november gingen ze viraal aangezien een andere Instagram-gebruiker naar exact dezelfde plekken als zij reisde en daar precies dezelfde foto’s schoot met haar partner. Compleet met identieke met kleding en accessoires. Niet helemaal netjes, maar geef haar maar eens ongelijk. Wie wilt er niet zulke prachtige foto’s.

https://www.instagram.com/p/BSdz_yvAlox/?taken-by=gypsea_lust

https://www.instagram.com/p/BfGkUmvn0UC/?taken-by=gypsea_lust

@Andathousandwords

Dit is het Instagram account van de Nederlandse Merel van Poorten, de enige Nederlandse in dit rijtje. En met meer dan 135k volgers geen klein account. Ook zij vliegt de wereld over, veel zomerse en tropische omgevingen. Wat resulteert in prachtige beelden!

https://www.instagram.com/p/BbW8ywVloh5/?taken-by=andathousandwords

@Reneeroaming

Palmbomen en stranden zijn natuurlijk leuk, maar er is nog zoveel moois in de natuur te zien. Dit laat Renee Roaming heel goed zien op haar Instagram account. Prachtige berglandschappen, witte landschappen en veel wild natuur. Prachtig!

@Thenomad

We gooien er even een man in, want deze Cody maakt ook echt adembenemende foto’s. Een Nomad in hart en nieren.

Mystic Mornings ᐂ

A post shared by Cody Drew Duncan (@thenomad) on

@Debiflu

Een globetrotter met bijna 1 miljoen volgers op Instagram. Ook Debi reist de hele wereld over. Van Londen, Zuid-Afrika en Dubai naar de Malediven, Indonesië en Hawaï. Overal maakt ze de meest jaloersmakende foto’s. Echt wegdromen!

 

Wat zijn jouw favoriete travel Instagram accounts?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Eveline

  25 februari

  Prachtige foto’s, ik zie ze ook geregeld voorbij komen. Heerlijk om bij weg te dromen

 2. als ik eerlijk mag zijn ( en waarom zou dat niet mogen) het zijn mijn soort beelden niet…geknipt, geplakt, geshopt, gekleurd geknipt gedaan…allemaal zo verschrikkelijk onecht. Sorry het is gewoon mijn ding niet

 3. nicole

  25 februari

  Wauw, wat een prachtige foto’s allemaal. En ik zie dat ze ook veel gewaardeerd zijn.

 4. Enigma

  25 februari

  Prachtige foto’s, inderdaad. Ik hoop dat ze ook ‘echt’ zijn en geen perfectie-nastrevend-computerwerk. Vooral die met die ‘ boomhut’ vind ik prachtig…

 5. peggy

  25 februari

  Pfff wordt jaloers als ik al deze mooie plaatjes zie!! Haha :). Bedankt voor het delen!

 6. Wauw echt bijzonder mooi accounts

 7. Sandy

  27 februari

  Geweldig, wat heeft onze wereld eigenlijk veel mooie plekken he? <3

 8. Rory

  27 februari

  De eerste vind ik erg leuk (en ben ik gaan volgen). Ik volg het account van mijn bloggende nichtjes Serena (beautylab) en Larissa en Tara (endlessweekendnl). Hun account: travellab.nl

 9. Ik volg geen travel accounts omdat mijn interesse daar niet ligt. Gelukkig reizen de personen die ik wel volg af en toe en zo kan ik dan toch genieten van hun leuke reiservaring.

 10. Manon

  16 maart

  Oh heerlijk dit soort instagram accounts. Ik volgde ze bijna allemaal al, de rest ook maar even een ‘follow’ haha.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers