About

Welkom op de nieuwe The New Girl In Town, de online life kit voor jonge vrouwen. Hier vind je tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Samengesteld door mij, Laura Boogers, en contributors.

“Because everyday is a new beginning”

In het leven ons jonge vrouwen vinden er veel verandering plaats. Studeren, je eerste echte baan, ondernemen, op kamers, samenwonen of misschien leveren de wereld verkennen door te reizen. Vaak genoeg ben je ‘the new girl in town’. Voor jullie is deze website. The New Girl In Town is namelijk dé online life kit voor deze jonge vrouwen. Hier kun je terecht voor tips & tricks of inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière en ondernemen, maar ook meer te weten komen over de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en trends op het gebied van fashion & beauty.

Nogmaals welkom op de nieuwe The New Girl In Town, de online life kit voor de jonge vrouw, en heel veel leesplezier!

Laura Boogers: “Op een dag in maart 2011 begon ik het blog The New Girl In Town. Een plek waar ik al mijn inspiraties, outfits en ideeën op het gebied van mode kwijt kon. Wat in eerste instantie bedoeld was als mijn eigen fashion dagboek, groeide al snel uit tot een persoonlijke fashion blog waar ik niet alleen mijzelf, vrienden en familie mee inspireerde, maar ook meiden van over de hele wereld. Hierdoor heb ik ontzettend veel leuke dingen mogen doen, veel meegemaakt en nieuwe mensen ontmoet. Het leverde mij zelfs een stageplek op in München in 2012 en bij een PR-bureau in Amsterdam. 

In de afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van blogs. Er zijn ontzettend veel blogs bijgekomen, blogs veranderde in online magazines (zoals ook met TNGIT gebeurde in 2014), outfit inspiratie verplaatste zich naar Instagram en nu heb je een overvloed aan vloggers. Toch ben ik van mening dat we op het ‘world wide web’ nog steeds op zoek gaan naar artikelen waar ze echt iets aan hebben, iets van kunnen leren of waar we juist die erkenning in kunnen vinden die we zoeken. Op The New Girl In Town probeer ik precies dit soort artikelen te schrijven. En met heel veel plezier!” 

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties en/of wil je samenwerken met The New Girl In Town? Vul dan hier het contactformulier in en/of lees de voorwaarden. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Stuur je liever rechtstreeks een e-mail? Dat kan naar: info@thenewgirlintown.com

INSTAGRAM
@lauraboogers