READING

Summer dress makes you beautiful!

Summer dress makes you beautiful!

 
Do you remeber that I told you about a new white summer dress that I bought in Italy? This is the summer dress I bought on a market in Italy. Yesterday the weather was so nice and a bit summer. So I could finally this dress. What do you think about this outfit? Please leave a comment and tell me what you think!
Kunnen jullie je nog herinneren dat ik jullie vertelde over een nieuwe witte zomer jurk, die ik kocht in Italië? Dit is de jurk die ik kocht op een markt in Italië. Gisteren was het weer heerlijk en was het bijna zomers weer. Ik kon dus eindelijk deze jurk dragen. Wat vinden jullie van deze outfit? Please, laat een reactie achter wat je van de outfit vindt!
What I wore;
Demin jacket from H&M
Dress bought in Italy
Clutch from H&M
Shoes from H&M
Necklace from www.sieradenkistje.nl
Pink watch bought in Venice
Sunglasses from Ray-ban

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Miss Kwong

  17 augustus

  right! sooo summery 🙂 lovely demin too!

  Follow me on:
  Miss Kwong – Art and Fashion

 2. Hola! I’ve been following your siute foor a while now and
  finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Porter Tx!
  Just wantted to tell you keep up the great work!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers