New in; Supertrash boots

I told you in a post earlier that I was going to wear new boots to the festival where I went to on Saturday. So here they are, my new love. The Supertrash rainboots. They are so nice and warm. And with the weather here in the Netherlands a must;).
Ik vertelde jullie in een eerdere post dat ik van plan was nieuwe laarzen te gaan dragen naar het festival waar ik zaterdag ben heen geweest. Hier zijn ze, mijn nieuwe liefde. De Supertrash regenlaarzen. Ze zitten heel lekker en lekker warm. En met het Nederlandse weer een must;).
What I wore;
Blazer from H&M
Shirt from Zara
Jeans from H&M
Rainboots/boots from Supertrash

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Stoere boots! toch heel draagbaar!

  Liefs,

  Maria

  http://www.divinity-divinity.blogspot.com

 2. yumiKo

  21 september

  Thanks for stopping by Fashiolista!!!
  I like your blog!!
  Can you follow each other? I’m following you! 🙂
  kiss,yumiKo

  yumikontheworld.blogspot.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers