READING

Before it’s in Fashion, It’s in Vogue

Before it’s in Fashion, It’s in Vogue

Finally it’s here, the Dutch Vogue! Yesterday after my exam I quickly went to the Bijenkorf to get the first Dutch Vogyue. Unfortunately the collectors Edition was already sold out (after a half hour after the sale). But hé, I’ve got one and with signed by the Editor in Chief. From today you can also buy the first Dutch Vogue in other stores. If you haven’t got it yet, here’s a preview!
Eindelijk is die er dan, de Nederlandse Vogue! Gisteren na mijn examen ben ik snel naar de Bijenkorf gegaan om de eerste Nederlandse Vogue te bemachtigen. Jammer genoeg was de collecters editie al uitverkocht (nog geen eens één uur na de verkoop). Maar hé, ik heb er één en ook nog eens met handtekening van de hoofdredacteur. Vanaf vandaag kun je de eerste Nederlandse Vogue ook in andere winkels kopen. Als je er nog geen éen gekocht heb, dan is hier een soort van preview!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Esmay

  22 maart

  Welcome to the family, Vogue NL!
  Ik ben blij, ga ‘m zometeen halen 😀

 2. Yeah i love it 😀

  Don’t forget to enter my give-away!
  xoxo

 3. Ooh echt goed! die moet ik hebben 😀

  LIefs,

  Maria
  http://www.beautybandit.nl

 4. Ik vraag me af als ze hem hebben in België, dan koop ik hem direct 🙂
  xoxo

 5. Wow!! That’s awesome!! Beautiful magazine!!

  fashionqueen294.blogspot.com

 6. Wauw, ziet er heel mooi uit!

 7. DEMI

  22 maart

  haha super toevallig!!!

  XX

 8. Senne

  22 maart

  Ik had je blog nog nooit gezien, maar ik vind ‘m erg leuk, ik heb meteen even op de volg-knop gedrukt. Ik ben er vandaag ook even voor naar de boekenwinkel geweest, maar 6 euro vond ik toch behoorlijk duur. Achja, nu heb ik even gratis mee kunnen genieten van jouw foto’s hihi. Liefs

 9. love it and a nice blog! thanks for your sweet comment.
  xo

  http://confashionista-blog.blogspot.com

 10. Ik moet hem echt gaan halen!
  Tof die handtekening!
  Zullen we elkaar misschien volg, like your blog.
  Let me know, xoxo
  http://www.jazzybelleslife.com

 11. Geweldig is hij hè?! Leuke post! X

 12. Amy

  22 maart

  Cool! Heb hem vandaag meteen gehaald 🙂 alleen dan zonder die mooie handtekening van Karin…

 13. would love to have a flick through this…can imagine it to be amaze. X

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers