READING

I’m in Munich

I’m in Munich

I’m online again and this time from Munich where I will live the next 3 months, as many of you know. I’m here for an internship at STYLIGHT. I arrived here Friday with my parents and yesterday I moved in my appartment. Everything is so excited and the city is amazing! Who lives in Munich too or has been here? Do have any tips?:)
Ik ben weer online en deze keer vanuit München, waar ik de komende 3 maanden woon zoals veel van jullie al weten. Ik ben hier voor mijn stage bij STYLIGHT. Ik ben hier gisteren aangekomen samen met mijn ouders en gisteren kon ik in mijn nieuwe onderkomen. Het is allemaal zo leuk en spannend en de stad is echt geweldig! Wie woont er nog meer in München of is er een keer geweest? Hebben jullie nog tips?
Sorry for this bad photo, it’s taken with mobile phone!

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Cool! ik ben er nog nooit geweest, maar have fun!

 2. Ben er nooit geweest, maar volgens mij is het wel een toffe stad. Veel plezier in München!

 3. Zo leuk! Heel veel plezier en succes daar! x

 4. Het ziet er mooi uit, veel plezier!

 5. Munich is a great place to live!! nice jacket too!!

  http://www.e-fashiondiaries.blogspot.com/

  xx

 6. Hi 🙂 I wish you a wonderfull time in Munich! I love to live here 🙂
  Thank you so much for your nice comment 🙂
  xoxo from Munich

 7. Oh you’re so lucky! Have a nice time in Munich!

  Kisses xx

 8. Cool Style & Blog!!!! xoxo

  http://www.rockandfrock.com

  Ps. Follow each other on GFC & Bloglovin???

 9. Cool Style & Blog!!!! xoxo

  http://www.rockandfrock.com

  Ps. Follow each other on GFC & Bloglovin???

 10. i live there! N’joy it 🙂 its very pretty.

 11. Wat gaaf zeg! Veel succes en plezier daar!

  X Petra
  http://www.styleyourimage.blogspot.com

 12. Spannend hoor ben er nog nooit geweest!

 13. Jan

  6 april

  Ik ben er nog nooit geweest,
  maar het lijkt me wel super om daarheen te gaan,
  helemaal voor een stage, spannend zeg!
  Heel veel plezier en succes natuurlijk!
  Gelukkig dat je er gewoon Internet verbinding hebt,
  dan kun je ons lekker up to date houden!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers