Instagram

You probably heard it already, Instagram is now also available for Android. When I heard that I immediately download the app and singed me up. Do you have Instagram too? You can now follow me there too and let me know if you do. My username is: lauraboogers. I hope to see you on Instagram:)
Jullie hebben het waarschijnlijk al gehoord, maar Instagram is nou ook te gebruiken voor Android. Toen ik dat hoorde heb ik meteen de app gedownload en heb ik me aangemeld. Hebben jullie ook Instagram? Dan kun je mij nu ook daar volgen. Mijn username is: lauraboogers. Ik zie jullie op Instagram:)
P.S. I can tell you now that Instagram is really addicted. 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Senne

  15 april

  Wat een leuk artikel! Ik vind het zo jammer dat ik nog zo’n mobiel uit het jaar 0 heb, daarom heb ik helaas geen instagram. Hopelijk krijg ik snel een nieuwe mobiel dus dan kan ik er wel eme beginnen. De laatste foto is vooral erg leuk en die tas ook! Liefs

 2. Zeeer verslavend! xo

 3. Esmay

  15 april

  Loving these ! En jup, ik sprong een gat in de lucht toen Android ook Instagram had :)!

 4. Ah, ik wil het ook! Ik heb de HTC Wildfire S, maar ik kan hem maar niet downloaden 🙁

 5. Jan

  15 april

  Ik heb het niet, zie wel m’n hele FB-page ermee volgespammed haha!
  Leuke post trouwens!

 6. Savan

  15 april

  I love Instagram! Trouwens, hoe heb je die collage gemaakt? Ziet er leuk uit!
  Liefs, x

 7. Lovely! Hoe maken jullie zoals savan zegt die collage? is dat in instagram mogelijk?
  xoxo

 8. Jaaa! Ben zeker ook echt een fan van Instagram!
  en leuk die collage ja xx
  http://www.jazzybelleslife.com

 9. love this pics and also your blog! It’s so nice!!! I follow you!
  Pass to my blog and if it likes you follow me too, I will be so glad 😀
  kisses
  http://francescagiusti.blogspot.com/

 10. Wat een mooie foto’s!

  Love, STYLIGHT

 11. KATE V

  16 april

  Instagram is so cool! I’m obssessed, too! 🙂

  Kisses xx

 12. Yes, ik heb je meteen gevolgd op Instagram! 🙂
  Wordt helemaal blij, als iemand weer instagram heeft, hihi! xxx

 13. Sanne

  16 april

  mooie foto’s! instagram is inderdaad erg leuk 🙂 xx

 14. Anouk

  17 april

  Zeer verslavend! Leuke foto’s:)!

  Liefs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers