READING

New in: Black Sandals

New in: Black Sandals

They’re black and simple, but enough for me to buy them! I was searching for the right black sandal/pump and now I found them at Zara. They’re really comfortable and that’s just what I needed. I had to buy shoes where I could walk on for more than one/two ours and I can tell you that it wasn’t easy;)
Ze zijn zwart en simpel, maar dat was genoeg voor mij om ze te kopen! Ik was al langer op zoek naar de perfect zwarte sandaal/pump en nu heb ik ze dan eindelijk bij de Zara gevonden. Ze lopen heel erg lekker en dat is wat ik zocht. Ik moest van mezelf namelijk een keer schoenen kopen waar ik meer dan 1 á 2 uur op kan lopen en ik kan je vertellen dat het niet een makkelijk zoektocht was;).

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Simpel en shiny! Erg mooi, lekker draagbaar 🙂

  Liefs,

  Maria
  http://www.beautybandit.nl

 2. Esmay

  13 april

  Wauw, die zijn prachtig!

 3. Ze staan je goed zeg! 🙂

 4. Ze zijn mooi! Als ik wat kleiner zou zijn geweest had ik ook dit soort schoenen gekocht. Love it.

 5. Miilou

  13 april

  Ze zijn erg leuk! ben ook nog op zoek naar zoiets!

 6. Swaen

  13 april

  Ze zijn zeker mooi, al vind ik ze wat te hoog om zo lang op te kunnen lopen.
  Liefs, Swaen

 7. love love love them!
  xoxo
  http://www.lesismoreblog.com

 8. Perrrrfect shoes! Endless combinations 🙂 xx

 9. Wauw, ik vind ze heel mooi!

 10. Ze zijn prachtig! ♥

  Sabrina

 11. Wauw, ze zijn echt prachtig!

 12. LOVE it!
  xoxo

 13. Jan

  13 april

  Ah deze zijn ook gaaf zeg!
  Ik zoek nog steeds naar mooie zwarte suede hakken,
  het liefst met een bandje,
  misschien moet ik dus ook maar een kijkje nemen bij de Zara!
  &Of ze lekker lopen, haha nee echt totaaaal niet!
  Maar ik ben dan ook meer een sneaker/gympen meisje denk ik…

 14. Wow, your new sandals look beautiful! Love them!:D

  xxx

  Mia’s Little Corner

 15. Wow, gaaf! Ben benieuwd hoe je ze gaat dragen in een outfit! 🙂

  JanMarcel.com

 16. Nice! Uncomfortable heels are a pain in the ass 🙂

  xx

  http://www.detailsofbeauty.com

 17. Hi dear
  Thanks for your comment some weeks ago on my blog
  Love this sandals, I have a similar pair and I really love them

  Kiss kiss.*Jo
  http://joandcompanystyle.blogspot.com/

 18. I love it! Die wil ik ook wel in mijn kast hebben haha. ♥ Liefs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers