Walk around the City

Pictures from our walk around the City yesterday. Munich is really beautiful! First we went to St Peterkirche where we climbed a lot of stairs to see the beautiful view over Munich. I can recommend all of you guys to do this if you’re Munich. After our climb we went to the ‘Bierhalle’, near by Marienplatz, where we had lunch. Our last stop yesterday was the beautiful Schloss Nymphenburg with the beautiful garden. What we’re gonna do today? It’s shopping time!
Een aantal foto’s van onze stadswandeling gisteren. München is zo mooi! Gisteren zijn we eerst naar St Peterskirche geweest waar we meer dan 300 treden hebben beklommen voor het mooie uitzicht over München. Als jullie in München zijn, dan kan ik jullie dit allemaal aanraden. Na de beklimming zijn we naar de ‘Bierhalle’ geweest, vlakbij Marienplatz, waar we hebben geluncht. En onze laatste stop was de mooie Nymphenburg Schloss met de mooie tuin. Wat we vandaag gaan doen? Shoppeeeen!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. WOW … beautiful place ! hope you are okay after climbing those stairs !

  Can wait to see your shopping items !

  http://www.universeandyou.com.br

  xoxo from Japan

 2. Leuke foto’s! Fijne Paas.

 3. Wat een leuke foto’s! Stad ziet er inderdaad mooi uit!

 4. Leuke foto’s! Have fun met shoppen 🙂

 5. Haha, leuke foto’s! Ziet er mooi uit.
  Liefs!

 6. the places look awesome!

 7. nice photos!! and the food looks yummy:-)

  xx
  http://www.e-fashiondiaries.blogspot.com/

 8. nice pictures!
  xoxo

 9. Swaen

  10 april

  Wat een prachtig uitzicht daarboven, zelfs met regen.
  Liefs, Swaen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers