Back in Munich

Just a short post, I’m back in Munich after 5 days at home. This is also the last month of my adventure here. I landed yesterday evening so I didn’t had any time to schedule a post. So you will see al my birthday photos and outfit in the next days.
Even een korte post, ik ben weer terug in München na 5 dagen in Nederland te zijn geweest. Deze maand is het ook alweer de laatste maand van mijn avonturen hier. Ik ben gisteravond geland, ik had dus geen tijd meer om een post in te plannen. Dus de foto’s van mijn verjaardag en outfit kunnen jullie de komende dagen op de blog verwachten.
P.S. Thank you to everyone who wished me a happy birthday!

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Happy belated birthday!! Have a safe trip to Munich too. 🙂

  2. Heel veel plezier nog daar! geniet er van.
    xoxo
    http://www.lesismoreblog.com

  3. Hope you have a safe trip!! I’m so inspired to travel!!

    fashionqueen294.blogspot.com

  4. Heel veel plezier nog de rest van de dagen 😀

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers