Food || Vapiano

A different post than normal, but I really like these kind of posts. That’s also why I’m going to try to do more of these. What do you think about that? It’s also very useful if you’re planning to go to Munich. If it is, then I really recommend you Vapiano. It’s not really a restaurant, but also not a McDonalds or something. It’s something in between. When you get there, every person gets a pass. After that you can order food (pizza, pasta or salats) and drinks and everything will be on that pass. You not ordering at a waitress, but you need to pick your own food up or they make it immediately when you order. When you’re finished you go to the pay desk with your pass and you can pay. I really like concept and the food is so delicious! So go to Vapiano when you’re in Munich;). 
Een hele andere post dan normaal, maar op andere blogs vind ik deze posts altijd zo leuk. Dit is ook waarom ik ga proberen om meer van deze posts te plaatsen. Wat vinden jullie hiervan? Het is ook handig als je van plan bent om een keer naar München te gaan. Is dit al het geval, dan kan ik je Vapiano echt aanraden. Het is niet echt een normaal restaurant, maar ook niet een McDonalds of iets in die richting. Het zit er net tussen in. Wanneer je daar aankomt, krijgt iedereen een pasje. Daarna kan je pizza, pasta, salades en drinken bestellen en dit alles komt dan op je pas te staan. Je besteld je eten en drinken alleen niet bij een serveerster, maar je moet je eigen eten ophalen of het wordt meteen vers voor je gemaakt. Wanneer je uit gegeten bent dan kan je met je pasje naar de kassa en betaal je. Ik vind het echt een heel leuk concept en het eten is zo lekker! Dus wanneer je in München bent, moet je echt een keer hier gaan eten;). 

Theatinerstraße 15, München

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Leuk concept inderdaad! Handig om even snel een hapje te eten denk ik ook. Niet wachten maar hup pasje en betalen maar!

  Ziet er goed uit!

 2. Ik hou van Vapiano, zo lekker en goedkoop!

 3. Ziet er gezellig uit en het eten
  vooral heerlijk!! Leuk zo”n foodpost 🙂

  LOVE,
  PurePreciousPerfection.blogspot.com

 4. ZIet er erg lekker uit!!

 5. De sfeer lijkt me daar echt fijn! Het eten ziet er ook zo heerlijk uit! Wat wil je nog meer, lijkt me? Ik vindt het leuk dat je deze post heb geplaatst & hou deze zeker in mijn achterhoofd! xx

 6. Love the pictures!! Im soo hungry now! 😀

  fashionqueen294.blogspot.com

 7. Ik hoor er zoveel goeds over! Time to eat there!

 8. Heel erg leuk deze post! Ziet er ook leuk (en lekker) uit.
  Thanks voor deze tip, die neem ik zeker mee als ik naar Munchen ga.

  XX
  http://hazydestination.blogspot.com

 9. Leuk zo’n artikel! Ik vind de vapiano lekker, ze hebben het ook in Amsterdam!

 10. Ziet er leuk/gezellig uit! Leuke post, lady xx

 11. Hello, what a fabulous blog and post <3
  Love your view and style!
  Follow each other?
  Please check out my blog: http://www.anobanooo.blogspot.com
  Kisses

 12. that looks deeeeeeeelicious

  http://blaiseruby.blogspot.co.uk/

  x

 13. I’ve already herd so much about Vapiano
  but up ‘til now I haven’t been to one,
  you reminded me that I wanted to do that, thanks 😉

  xx claude//imaginetheswallows.blogspot.com

 14. Beautiful restaurant!!!Thank you for sharing 🙂

  ang-closet365.blogspot.ca

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers