New in: Colours

It’s like H&M is getting more items I like, because before I didn’t shop a lot at H&M anymore. But now I find every item I was looking for or wanted to have there. Maybe it’s also because they’ve like 4 H&M’s here in Munich, I don’t know! One thing I know for sure and that’s that it’s not good for my bank account.
Het lijkt alsof de H&M steeds meer leukere items verkoopt. Een tijd geleden kocht ik niet zo veel meer bij de H&M omdat ik niet zoveel leuks kon vinden.Maar nu vind ik alle items waar ik naar op zoek was bij de H&M. Misschien is het ook omdat ze hier in München iets van 4 H&M’s hebben, ik weet het niet! Één ding weet ik in ieder geval wel, het is niet goed voor mijn bankrekening!
What I bought:
Skirt from the H&M Fashion Against Aids collection
Mint blue Peplum shirt
A yellow and a neon yellow top

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Aaaah, dat rokje is zo leuk!

 2. Ik vind de nieuwe collectie ook super leuk!

 3. Wat een geweldig rokje, echt een leuk printje! 🙂

 4. Dat rokje van de h&M vind ikzó mooi!

 5. Leuke aankopen! Ben erg benieuwd naar outfits =)

 6. Leuke aankopen! Ik ben het met je eens! H&M heeft de laatste tijd echt een heele goede collectie! 🙂

  xx Laura

 7. you bought nice stuff 🙂

 8. Wat een schattig rokje!
  Liefs

 9. Klopt! Ik kocht jaren niet meer bij de H&M ( alleen af en toe een basic wit topje oid), maar nu winkel ik er weer graag! Heel leuk rokje

 10. Ik vind de collecties sinds dit jaar ook veel leuker! Vind de fashion against aids campagnecollectie ook super,
  Liefs,xx

 11. love the colors on the skirt!

  bijou-minou.blogspot.com

 12. omg love all your new items!

  Hope you can check my latest outfit post and tell me your opinion! 😀

  http://www.timelessismore.com

 13. Heeeeel leuk, love it!!

 14. Heerlijk! Van die kleuren krijgen we nog een beetje het gevoel dat het lente is.. 🙂

 15. Mooi rokje, en die peplum top is to die for!
  xo, Elien dogs and dresses

 16. Hele leuke aankoopjes!

 17. Het rokje is zo leuk! Laat je er binnenkort een outfit mee zien? Lijkt me leuk! xx

 18. Love it!

  Kiss,
  Laura

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers