Sightseeing || Random

Some random and also the last photos from our sightseeing tour one week ago on saturday. That day we first went to the St. Peterskirche for a beautiful view over Munich. I know I’ve been there already, which you can see here, but the first time the weather was cold and rainy and saturday is was totally the opposite. After the St. Peterskirche we went to the Viktualienmarkt and had a fresh (orange) jus and some ‘breakfast’. It was such a great day and also really releaxing, because at the end when we saw everything we wanted to see, we went to a city beach and enjoyed the sun even more!
Vandaag wat random en ook meteen de laatste foto’s van onze sightseeing tour van vorige week zaterdag. Als eerste zijn we die dag naar de St. Peterskirche geweest waar we een prachtig uitzicht hadden over München. Ik weet dat ik daar al een keer ben geweest, wat je hier kan zien, maar de eerste keer was het koud en regenachtig en dit keer was het totaal het tegenovergestelde. Na de St. Peterskirche zijn we naar de Viktualienmarkt gegaan en hebben daar heerlijke verse jus gedronken en ontbijt gehad. Het was zo’n leuk dag en ook erg relaxt, want nadat we alles hadden gezien wat we wilden zien, zijn we naar een stads strand geweest en hebben daar verder van de zon genoten!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Munich is so beautiful. Love the architecture. We don’t get to see that in the U.S.
  Seattle Beauty Fashion Blog

 2. Oh dat ziet er leuk uit, op de eerste foto lekker veel kleur! Je ziet er leuk uit 🙂

 3. Great photos!

  Kisses,
  Miriam
  Fashion Crazy Ball and My Facebook Page

 4. a good outfit for walking around!!!!
  everything looks nice,
  and u’re relaxing!

  Find me on:
  Miss Kwong – Art and Fashion

 5. Leuke foto’s!

  Chica de Ahora

 6. Wat is het mooi daar! Leuke foto’s ook 🙂

 7. Wederom leuke foto’s! Heerlijk als je een mooi dagje af kunt sluiten aan het strand!

 8. Wauw Munchen is echt zoo mooi! Ik zou er echt heeel graag een keertje heen willen!

  xoxo, Laura

 9. Wauw, wat zijn het hele mooie foto’s! De sapjes zien er ook héél erg lekker uit! <3

 10. Wat een mooie foto’s weer, prachtig! En je ziet er weer leuk uit, fijn kleurtje van je jurk 🙂
  Je hebt een leuke blog!

 11. WOW! what a view! It’s really amazing.
  + i love your outfit, the dress is so pretty!
  Dolly, xo
  Unicorns, Heels and American Dreams

 12. pretty pics

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers