Cannes Lions Night Munich

Last Friday I went to this event ‘Cannes Lions Night’ with the motto ‘Fashion meets media’ here in Munich. I went there with almost the whole STYLIGHT team and it was a really nice evening. They showed the best commercials from the Cannes Festival and I never loved seeing so many commercials on an evening like this evening. There was also a little fashion show with the collections of Fashion students from Munich and also two of them are working for STYLIGHT. At the end of the evening we went to an afterparty in Sugar Club and danced the night away!;)
Afgelopen vrijdag ben ik naar het event ‘Cannes Lions Night’ hier in München geweest met het motto ‘Fashion meets media’. Ik ben samen met bijna het gehele STYLIGHT team geweest en het was een erg leuke avond. Op het event lieten ze de beste (ook in de prijs gevallen) reclames van het Cannes Festival zien. Ik heb het volgens mij nog nooit zo leuk gevonden om zoveel reclames te zien als tijdens dit event. Naast de reclames was er ook een kleine fashion show met collecties van Fashion studenten uit München, waarvan ook twee bij STYLIGHT werken. Aan het einde van de avond zijn we naar de afterparty geweest in Sugar Club en hebben we onze dancemoves laten zien!;)
Pictures from me, MTP München and T-pro events.
See here the details of what I wore!

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Leuke foto’s! Klinkt als een hele leuke avond XO

 2. You look so fresh and beautiful! Like that necklace 🙂

 3. Hele leuke foto’s and
  zo’n lief jurkje!!

  LOVE BO,
  PurePreciousPerfection.blogspot.com

 4. Heel leuk! Wat had je ook een mooi jurkje aan 😀

 5. Sounds interesting, great dress too! <3

 6. Leuk verslag!

  Liefs,

  Maria
  http://www.beautybandit.nl

 7. hele leuke fotos!

  Travel in Style

 8. Kim

  22 juni

  Ziet er classy uit! 🙂

  http://www.kimgodschalk.com

 9. Looked like such a fun and fabulous event! Love your dress! Your blog is so cute =)

  xoxo,
  Suzie Q
  http://www.StyleCueBySuzieQ.com

 10. Jan

  22 juni

  Klinkt leuk!
  Jullie zien er ook allemaal leuk uit!

 11. Cute cute dress!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers