Inspiration || Bedroom

While I’m away/here in Munich, my parents are decorating my room. Everything is now white instead of the lila walls. I can’t wait to decorate it when I’m home, so that’s the reason behind this bedroom inspiration post. As you can see I really like two different styles and I hope I can combined them in my room! 
Terwijl ik hier in München zit, zijn mijn ouders druk bezig met mijn kamer. Alles is nu wit in plaats van de lila muren die het eerst had. Ik kan niet wachten om het in te richten wanneer ik weer thuis ben. Dit ook dan ook de reden achter deze inspiratie post. Zoals je kunt zien hou ik van twee verschillende stijlen en ik hoop deze twee te combineren in mijn eigen kamer!
Photo from Pinterest!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Mooie inspiratie. Ik hou van wit.

 2. Heel mooi. Wit, fris & licht.

 3. Joy

  5 juni

  mooie inspiratie!

 4. Love it. Vooral de 2e foto.
  Heel warm & gezellig!

 5. Ik vind die bovenste foto echt super mooi, ik hou van wit!
  Wel een foto posten van het eindresultaat he? 🙂

 6. Heel erg mooi,ook ik hou erg van ,mooie
  inspiratie!X

 7. Mooie inspiratie, de bovenste vind ik persoonlijk heeel erg mooi! Hoop dat je ze kunt combineren;)

 8. Erg fijne inspiratie!
  Liefs, Swaen

 9. Awhh zo leuk! Als ik naar deze foto’s kijk wil ik echt een nieuwe kamer!
  Liefs, Hillery

 10. precies wat ik even nodig had! mijn kamer is zo stom en saai haha

  xoxo
  myveryownlookbook-sophie.blogspot.com
  GIVE-AWAY on my blog!

 11. Heel leuk! Xx

 12. ziet er super tof uit! xoxo http://www.lesismoreblog.com

 13. wat een mooie kamers

  Travel in Style

 14. Hello 🙂 first of all I want to thank you for your nice compliment you left on my blog!
  Then I wanted to know if you are still in here in Munich?? I wanted to ask you if you like to go to the Warehouse Showroom with me on Wednesday next week?? 🙂
  Just write me an Emal to: rinchen5@gmx.net

  I think you will like it 🙂 and you will get to know other Munich Blogger girls!
  xoxo
  Irina

 15. wow, they are all beautiful, they all play with different whites perfectly!

  bisous,
  mia

  PS: Participate in our Vedette Shapewear Giveaway HERE !!!

 16. Flo

  7 juni

  Wauw zo mooi! Goede inspiratie! xx

 17. Leuke inspiratie foto’s! Dutch Blossom ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers