New in || Zara purchases

Here are some new purchases from the last couple of weeks. They’re all from Zara. Hopefully I can do an outfit post with these items soon, so that you can see them better. For now you have to do it with these (Instagram) photos. Are you following me already on Instagram by the way? My username is: lauraboogers.
In deze post mijn nieuwe fashion items die ik de afgelopen weken gekocht heb. Ze zijn allemaal van Zara. Hopelijk kan ik snel betere outfit foto’s met deze nieuwe items maken, zodat je ze beter kan bekijken. Voor nu moeten jullie het even doen met deze (Instagram) foto’s. Volgen jullie mij trouwens ook al op Instagram? Mijn username is: lauraboogers.
Have a lovely day!

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Leuke items!! Die shorts & het gekleurde shirtje zijn mn favorieten hihi xx

 2. Leuke aankopen meis! xx Iris

 3. Wow, super leuke dingen :-). Het laatste shirtje vind ik leuk.

 4. Really loving the skirt! It’s really gorgeous with the diversity of colors! 🙂

 5. Leuke aankopen:) Mijn favoriet is het laatste shirtje:)

 6. Toffe aankoopjes 😀

 7. Ziet er leuk uit! Ben benieuwd naar je outfit foto’s 🙂

 8. Hele mooie armband! x

 9. Pretty clothes:)

 10. Die rok lijkt me heerlijk zomers!
  Liefs, Swaen

 11. Nice love it !

 12. Great skirt!

 13. Eve

  14 juni

  Oehhh, leuke aankoopjes ! Dat gekleurde truitje en die short zijn m’n favorieten hihi xx

 14. What an amazing post and what a nice blog you have. Am a new follower. Hope you follow me back. Please, let me know=)*

 15. Waah, leuke aankopen! Die rok is prachtig.

  Liefs, Marijn.
  http://www.thisoddgirl.blogspot.com

 16. great pieces!

 17. Wauwwwwwww super leuke aankopen, ik ben erg benieuwd naar dat witte shortje!

 18. hele leuke aankopen meid

  Travel in Style

 19. Het rokje is heel mooi!

 20. Geweldige items, dat rokje is echt perfect!!
  Leuke blog heb je, check de mijne als je wilt.

  http://justdailythings.blogspot.com

  xx

 21. My favourite is the skirt <3

  Hope you’ll visit me, i’ll be so grateful 🙂
  Kisses, Elena

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers