READING

Sightseeing || BMW Welt & Museum

Sightseeing || BMW Welt & Museum

Saturday we (Nicole, Natalie and I) went to BMW Welt and BMW museum. I like beautiful cars, but normaly I’am not that interested in cars that I’am going to a museum or something. But I was told that the BMW Welt and musuem were really worth it. Especially because of the buildings. And it’s true, you really should go when you’re in Munich! The building of the BMW Welt is so beautiful and you can ‘try’ some bikes and there was also a little show when we arrived. In the BMW museum you will see a lot of old cars, but also new ones and sport cars. Enjoy the photos!
Zaterdag zijn wij (Nicole, Natalie en ik) naar BMW Welt en het BMW museum geweest. Natuurlijk vind ik mooie auto’s hartstikke leuk, maar normaal gesproken ben ik er niet zo in geïnteresseerd dat ik naar een museum ga. Maar ik had me laten vertellen dat BMW Welt en het museum echt de moeite waard waren, vooral vanwege de gebouwen zelf. En het is waar, je moet er echt een keer langs gaan als je in München bent! Het gebouw van BMW Welt is prachtig, je kan er zelfs motors ‘proberen’ en toen wij er waren was er ook nog een kleine show. In het BMW museum daar en tegen zie je veel oude auto’s, maar ook nieuwere en sport auto’s. Enjoy de foto’s!

What I wore:
Shirt, skirt and sandals from Zara
Ray-Ban sunglasses
Watch from Ice Watch
Necklace from mijnnaamketting.nl

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Dat is zeker een tof gebouw!

  Leuke top heb je aan.

 2. I’m in love with that mint green car! Great photos.

  Thanks for visiting my blog, I hope you stop by again soon.

  The doll on fashion

 3. OMG! Phenomenally blog;) LOOKS great, I’m here for the first time but not the last;) I add to follow :))

  I invite you to me;) and I hope that you join my followers.

  kisses and a nice days 🙂

 4. Wauw, prachtig gebouw en gave auto’s! Leuk outfitje heb je ook aan, vind je Zara shirt heel leuk! Xx

 5. Ah hoe leuk 😀

 6. Hele mooie foto s!Bedankt voor je lieve reactie!X

 7. Ah de mintgroene auto blijf ik mooi vinden!

 8. Dat lijkt me super leuk!!

 9. Lijkt me super! Geweldige foto’s, ook! xx

 10. De top is echt geweldig!! Ik heb er een short van 😉

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com/

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers