READING

Amsterdam Fashion Week: Rebecca Ward

Amsterdam Fashion Week: Rebecca Ward

While I’m in Spain enjoying the sun, I still have some photos from AFW to show you. Today in the spotlight, Rebecca Ward. The collection was all about the curves! She showed some dresses, skirts and tops inspired by corsets with circular shapes. I really loved this show and collection, especially the dress you see above here and in the last photo!

Terwijl ik in Spanje van de zon aan het genieten ben, heb ik nog wat foto’s van AFW die ik jullie graag zou willen laten zien. Vandaag in de spotlight, Rebecca Ward. De collectie stond in het teken van rondingen/bogen. Haar collectie bestond uit jurken, rokken en tops geïnspireerd door corsets met ronde vormen. Ik vond de show en de collectie heel mooi, vooral de jurk die je op de eerste en de laatste foto ziet!
P.S. I hope I can post some photos from Spain soon. In the mean time you can also follow me on Instagram: lauraboogers.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Really nice dresses!

    xoxo
    modas-diva.blogspot.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers