READING

Fashion Book || Hooggehakt & Kortgerokt

Fashion Book || Hooggehakt & Kortgerokt

When I came home, there was a really nice fashion book waiting for me. You may probably know that I love Fashion books and love to discover new ones. This book is a Dutch Fashion book called ‘Hooggehakt & Kortgerokt’. It’s about 100 years of fashion with a lot of (150) really cool, old and inspiring photos. Author Martine van Rooijen begins with the time of the belle époque (1895 -1914, see photo 3) and ends at the fashion image now a days. But also designers, favorite models and fashion icons are discussed in this book. It’s a reference work of 100 years of fashion that any fashionista can’t miss on her Bookshelf!

Toen ik thuis kwam, lag er een heel leuk fashion boek op mij te wachten. Waarschijnlijk wist je al dat ik gek ben op Fashion boeken. Dit boek is een Nederlands Fashion boek genaamd: ‘Hooggehakt & Kortgerokt’. Het gaat over 100 jaar fashion met heel veel leuke, mooie, oude en inspirerende foto’s (maar liefst 150 foto’s). Auteur Martine van Rooijen begint bij de tijd van belle époque (1895 – 1914, zie foto 3) en het eindigt bij het hedendaagse modebeeld. Ook designers, favoriete modellen en mode-iconen komen aan bod in het boek. Een naslagwerk van 100 jaar mode dat niet op de boekenplank van een Fashionista mag ontbreken!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat een mooi boek. Moet ik maar op mijn verlanglijstje zetten denk ik :-).

 2. wat tof! Die wil ik wel in mijn boekenkastje! 🙂
  xoxo
  http://www.lesismoreblog.com

 3. Mooi boek zeg! En de stapel met fashion books zouik ook wel willen hebben haha

  Xoxo
  myveryownlookbook-Sophie.blogspot.com

 4. Oeh, wat een mooi boek! Zeer interesant 🙂
  xoxo

 5. Dit lijkt me echt een heel leuk en interessant boek!

 6. Flo

  3 juli

  Hee leuk! Die wil ik ook wel een keertje lezen! x

 7. Leuk boek! Mooie foto’s staan er in zo te zien 🙂

 8. Oooh, wat een mooi boek! Die komt op mijn verlanglijstje. Wat heb je al een fijne stapel van deze boekjes;)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers