Off to Spain

Today I’m going to Spain for two weeks! I’m going to Platja D’aro for the fourth time with my boyfriend and two other friends. Can’t wait to do nothing, except for laying in the sun, going to the beach, shopping, swimming and all the other fun things of vacation. Ofcourse I will post some photos on the blog, but I don’t know if the internet connection is good. Let’s hope! Here are some photos of Platja D’aro last year!
Vandaag ga ik heerlijk naar Spanje voor twee weken! Ik ga voor de vierde keer naar het plaatsje Platja D’aro met mijn vriendje en twee andere vrienden van ons. Kan niet wachten tot ik lekker niets hoef te doen, behalve in de zon liggen, naar het strand gaan, shoppen, zemmen en alle andere leuke dingen die bij een vakantie horen. Ook zal ik natuurlijk wat foto’s proberen te posten op de blog, maar ik weet nog niet of het internet goed werkt. Laten we het hopen! Hier zijn wat foto’s van onze vakantie in Platja D’aro vorige jaar!

Platja D’aro 3 june – 10 june 2011

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Ah heerlijk! Geniet ervan!
  Toffe foto’s ook 😀

 2. Nice pics. Have fun there! 🙂

  Destination Moi

 3. You’re right to flee from the cold Dutch weather! Was indeed nice to see you in “real life”, hopefully see you soon again! 😉

  Enjoy your holidays! Love, Mary ♡ Fashionbirds

 4. have fun!

  xoxo

 5. ah leuk! veel plezier meid!

 6. omg have fun!!! Though I know you will!! 🙂 The pictures are beautiful!!

  fashionqueen294.blogspot.com

 7. Mooie foto’s! Heel veel plezier daar. Liefs

 8. VH

  18 juli

  Lekker genieten, veel plezier!!

  XOXO VH

  vivianhoorn.blogspot.com

 9. Veel plezier op vakantie! 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers