READING

Tip || Wrapp & Win

Tip || Wrapp & Win

What’s nicer then suprise a friend with a gift? With Wrapp you can give your friends gifts every day. What Wrapp is? Wrapp is the first social gifting app. With this app you can send your friends giftcards from brands and (web)shops every day via Facebook. The App also shows the birthdays of your friends, always useful! So now you can’t forget a birthday of a friend or forget to buy a present;). 
The win section is due to Wrapp Launch in Holland only for my Dutch followers, sorry!
Wat is leuker dan je vrienden te verassen met een leuk cadeautje? Met Wrapp kun je jouw vrienden elke dag een cadeautje geven. Wat Wrapp is? Wrapp is de allereerste sociale gifting app. Met deze app kun je jouw vrienden een giftcard sturen van verschillende merken en (web)shops via Facebook. En dat elke dag! De app houdt ook de verjaardagen van je vrienden bij, wat altijd handig is! Zo kan je dus geen verjaardagen meer vergeten en al helemaal niet vergeten om een cadeautje te geven;).
Wrapp is sinds een aantal weken ook online in Nederland op je Iphone en Android toestel. En om dat te vieren kan ik een aantal van jullie een hele leuke giftcard geven. Klik hier, download de app, volg de stappen en de eerste 20 mensen ontvangen  een gratis giftcard ter waarde van 25 euro van het merk Fab. (zie leren tassen, portemonnees en andere accessoires). Dus waar zitten jullie op te wachten, let’s Wrapp!

P.S. Let me know if you’re the lucky one!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers