Paris, Here I come!

Woehoeee, I’m going to paris today! I’m so excited, even though it will be my fifth time in this amazing city. But the last time I’ve been there was already four years ago, so I can’t wait! If you know some great hotspots or things I have to see besides the general sightseeing, let me know!:)
Woehoeee, vandaag is het zover. Ik ga naar Parijs! Ik heb er echt ontzettend veel zin in, ook al wordt dit mijn vijfde keer in deze geweldige stad. Maar de laatste keer is ook alweer vier jaar geleden, dus ik kan niet wachten! Als jullie leuke hotspots of things-to-do/see weten, naast alle bezienswaardigheden die iedereen kent, laat het me dan weten!:)
See you in Paris!

All pictures from Tumblr. 

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Neon Gold

  16 augustus

  ahhh im jealous!! enjoy your stay! xx

 2. have fun girl! Paris is such a great city!

  xoxo

 3. Enjoy!!

 4. wauw enjoy! im soooo jealous

 5. Imane Kadi

  17 augustus

  Parijs blijft geweldig! The city of love and fashion

 6. liefsswaen

  17 augustus

  Heel veel plezier, maak veel foto’s!
  Liefs, Swaen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers