READING

Travel || Amsterdam part I

Travel || Amsterdam part I

As I told you before I went to Amsterdam last week with my friend Natalie, who I met in Munich during my internship there. She is from America and had never been in Amsterdam before. So I gave her a tour through Amsterdam. While I’m normally in Amsterdam every day, because of my study, I have also seen many new things and places. It was such a wonderfull day! 
Zoals ik jullie al vertelde ben ik afgelopen week naar Amsterdam geweest met mijn vriendin Natalie, die ik in München heb ontmoet tijdens mijn stage daar. Natalie komt uit Amerika en was nog nooit in Amsterdam geweest, dus heb ik haar Amsterdam laten zien. Normaal gesproken ben ik bijna elke dag in Amsterdam vanwege mijn studie, maar ook ik heb veel nieuwe dingen en plekken gezien. Het was echt een ontzettend leuke dag!

 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat een leuke foto’s. Ik heb jaren in A’dam gewoond, maar die klomp ben ik nog nooit tegen gekomen, en de tempel ben ik ook nooit in geweest.

  xo
  http://myscrambledstyle.blogspot.nl/

 2. Esmay

  15 augustus

  Amsterdam is liefde <3
  Leuke foto’s ook. Die in de klomp is geniaal hihi!

 3. Super leuke foto’s. Ik ben 1 keer in Amsterdam geweest was echt super leuk.
  Leuke blog ook misschien kunnen we elkaar volgen? :$
  Liefs, Mi-lou

 4. Leuke foto’s. Ik ga graag naar Amsterdam 😉

 5. Ah het ziet er uit als een leuk dagje, leuk om te zien!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers